Ο παραγωγός του Stranger Things είναι πιο δραστήριος από ποτέ

Ο Shawn Levy βάζει μπρος για ένα μεταφυσικό δράμα στο CW
22 Οκτωβρίου 2017 17:26
Ο παραγωγός του Stranger Things είναι πιο δραστήριος από ποτέ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Shawn Levy, ο παραγωγός και δημιουργός του Stranger Things, δουλεύει πάνω σε ένα νέο τηλεοπτικό project που θα εμπεριέχει κατά κόρον το στοιχείο του υπερφυσικού τρόμου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για μία σειρά  την παραγωγή της οποίας αναλαμβάνει η εταιρεία του Levy, η 21 Laps η οποία μεταξύ άλλων έχει εδραιώσει στην βιομηχανία του θεάματος την δική της φήμη μέσα από ταινίες όπως οι Night at Museum, Real Steel, Arrival αλλά και σόου όπως το επιτυχημένο Stranger Things. Πλέον, τα επαγγελματικά του σχέδια περιλαμβάνουν και το ανερχόμενο μεταφυσικό δράμα του CW, με τίτλο Epiphany.

Το εν λόγω concept θα συνδυάζει κάτι από Stanley Kubrick και Agatha Christie, ενώ η υπόθεσή του θα ξετυλίγεται γύρω από μία ομάδα ξένων με ξεχωριστές ικανότητες, οι οποίοι επιφορτίζονται με την αποστολή να μεταβούν σε μία εγκαταλελειμμένη, στοιχειωμένη έπαυλη και να αποκρυπτογραφήσουν τον παράξενο κώδικα που κρύβεται μέσα στους τοίχους του σπιτιού.

Το σενάριο του Epiphany υπογράφουν ο Spenser Cohen και η Anna Halberg. Ο Lee Toland Krieger (The Age of Adaline) θα βρίσκεται επίσης πίσω από την παραγωγή και ίσως και να σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο του σόου.