Κυκλοφόρησε νέο trailer για την 5η σεζόν των Vikings

Η σύγκρουση μεταξύ αδερφών πλησιάζει επικίνδυνα
29 Σεπτεμβρίου 2017 14:47
Κυκλοφόρησε νέο trailer για την 5η σεζόν των Vikings

Το φως της δημοσιότητας είδε το νέο trailer των Vikings, των σκληροτράχηλων θαλασσοπόρων και αμείλικτων πολεμιστών της Σκανδιναβίας, η τηλεοπτική μυθοπλασία των οποίων θα συμπληρώσει φέτος πέντε χρόνια.

Αν και απέχουμε αρκετά από την έναρξη του  5ου κύκλου αφού η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί για τις  29 Νοεμβρίου του 2017, εντούτοις οι fan της σειράς αδημονούν για την εξέλιξη της. Γι’ αυτό και η είδηση για το χθεσινό trailer έγινε viral μέσα σε πολύ λίγο.

Η ιστορική αυτή παραγωγή του History Channel από την αρχή κέντρισε σχεδόν αβίαστα την προσοχή των θεατών και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με ακόμη μία σεζόν γεμάτη ανατροπές, μάχες και γερές δόσεις αγωνίας. Ανάμεσα στις καινούργιες  προσθήκες όσον αφορά το cast, συγκαταλέγεται και ο Jonathan Rhys Meyers, ο πρωταγωνιστής του The Tudors.

Ένας εμφύλιος πόλεμος είναι προ των πυλών για τους Vikings και τα πνεύματα φαίνεται να έχουν οξυνθεί ιδιαίτερα ανάμεσα στους γιους του Ragnar. Όπως δείχνει και το παρακάτω απόσπασμα, έπεται μία πολλά υποσχόμενη συνέχεια!