Ο Alexander Skarsgård κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για το Big Little Lies

Το όνομα του φιγουράρει στην λίστα των νικητών των Emmys
18 Σεπτεμβρίου 2017 18:52
Ο Alexander Skarsgård κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για το Big Little Lies

Απ' ό,τι φαίνεται η οικογένεια Skarsgård έχει ένα έμφυτο ταλέντο ως προς την υποκριτική και αυτό αποδεικνύεται από τις ερμηνείες που έχουν αναλάβει κατά διαστήματα τα μέλη της, ένας εκ των οποίων είναι και ο Alexander Skarsgård.

Ο ίδιος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα χθεσινά βραβεία Emmys για την εξαιρετική συμμετοχή του ως Perry Wright στην σειρά του HBO με τίτλο Big Little Lies. Η βράβευση του πραγματοποιήθηκε από τους Lily Tomlin, Jane Fonda, και Dolly Parton. 

Ο Skarsgård όταν ανέβηκε στην σκηνή και πήρε τον λόγο, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό!Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους αγαπημένους μου, το HBO, τους συντελεστές, τους παραγωγούς και φυσικά τις κυρίες αυτού του σόου! Και βέβαια μιλώντας για τόσο υπέροχες γυναίκες, θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου που μετακινήθηκε αεροπορικώς από τη Στοκχόλμη για να παρευρεθεί εδώ απόψε. Και σε ευχαριστώ που με έφερες στον κόσμο! Ήταν πολύ ωραίο!».

Ο Skarsgård είχε να ανταγωνιστεί στην ίδια κατηγορία τους: Bill Camp του The Night Of, Alfred Molina του Feud, David Thewlis του Fargo, Stanley Tucci του Feud, και τον Michael Kenneth Williams του The Night Of.