The Eddy: Η νέα σειρά musical του Netflix

O Damien Chazelle του La La Land προχωράει ακάθεκτος
03 Σεπτεμβρίου 2017 15:48
The Eddy: Η νέα σειρά musical του Netflix

Ο σκηνοθέτης του Whiplash και του La La LandDamien Chazelle ο οποίος δηλώνει λάτρης της jazz, ετοιμάζει νέα σειρά musical για το Netflix. Το The Eddy θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια τα οποία θα γυριστούν στην Γαλλία με  διαλόγους στα γαλλικά, τα αγγλικά και τα αραβικά.

 To soundtrack θα επιμεληθεί ο εξάκις διακριθείς με Βραβείο Grammy μουσικοσυνθέτης Glen Ballard που επιμελήθηκε μεταξύ άλλων και άλμπουμ της Alanis Morissette, το Jagged Little Pill, αλλά και του Michael Jackson, το Bad. Ο Jack Thorne (National Treasure, This is England, Wonder, Star Wars: Episode IX) υπογράφει το σενάριο.

Το μουσικό αυτό δραματικό σόου τοποθετείται χρονικά στο πολυπολιτισμικό Παρίσι του σήμερα και περιστρέφεται γύρω από τα δρώμενα ενός κλαμπ, του ιδιοκτήτη του, μίας μπάντας και του κοσμοπολίτικο αέρα της μαγευτικής Πόλης του Φωτός που τους περιβάλλει.

Πίσω από την παραγωγή του The Eddy θα βρίσκεται ο βραβευμένος με Emmy, Alan Poul (Six Feet Under, The Newsroom).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Playlist, ο Damien Chazelle δήλωσε χαρακτηριστικά

"Ανέκαθεν ονειρευόμουν να κάνω γυρίσματα στο Παρίσι, οπότε είμαι διπλά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ σε αυτήν την ιστορία με το team των Jack, Glen και Alan, και με έχει συνεπάρει ιδιαίτερα το ότι έχουμε βρει μία στέγη  για αυτό στο Netflix".