Lucifer Season 3: Ο "Superman" του Smallville είναι η νέα προσθήκη

Φωτογραφίες από τον ρόλο του Tom Welling
29 Αυγούστου 2017 05:00
Lucifer Season 3: Ο

Ο Tom Welling, ο οποίος υποδύθηκε τον Clark Kent/ Superman στο Smallville, αποτελεί το νέο όνομα στον πυρήνα του βασικού cast όσον αφορά την 3η σεζόν του Lucifer. Θα ενσαρκώσει τον Pierce, έναν επιτυχημένο αστυνομικό, που θα συγκρουστεί με τον Εωσφόρο, τον Lucifer Morningstar (Tom Ellis) για χάρη της καλλονής ντετέκτιβ Chloe Decker (Lauren German). Το σόου φαντασίας  της Warner Bros, θα αρχίσει να προβάλλεται και πάλι τη Δευτέρα στις 2 Οκτωβρίου του 2017 στο Fox.

Σε δημοσίευμα του EW φιλοξενήθηκε η πρώτη φωτογραφία του Welling ως Pierce την περασμένη Κυριακή. Ο ηθοποιός κάθεται σε ένα γραφείο έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε κάποιον που δεν διαφαίνεται όμως στο πλάνο.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά για τον ήρωα που ερμηνεύει:

Ο Pierce έχει απόλυτη επίγνωση για το τι είναι ικανός να κάνει, ξέρει τι θέλει να κάνει και πώς να το κάνει.

Αν και τα νούμερα του Lucifer έπεσαν κάπως στην δεύτερη σεζόν, αυτό δεν απέτρεψε τους δημιουργούς και τους συντελεστές του σόου να συνεχίσουν και για 3ο κύκλο. Μέσα από καινοτόμες ιδέες αλλά και καινούργιες προσθήκες όπως αυτή του Tom Welling, οι παραγωγοί ευελπιστούν να αυξήσουν και πάλι την δυναμική του σόου και να αναθερμάνουν τον ενθουσιασμό του κοινού.