Η εκκεντρική οικογένεια The Munsters επιστρέφει με νέο reboot

Έρχονται γενναίες δόσεις black humor
11 Αυγούστου 2017 14:04
Η εκκεντρική οικογένεια The Munsters επιστρέφει με νέο reboot

Το σόου The Munsters που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση το 1964, απ’ ό,τι φαίνεται έχει αναχθεί στην κατηγορία των κλασικών σειρών. Αφηγήθηκε την ιστορία της ιδιόρρυθμης οικογένειας τεράτων από την οποία πιθανότατα να άντλησε και την έμπνευσή της η λεγόμενη “Oικογένεια Addams” του 1991, με τους Anjelica Huston ως Morticia Addams, τον Raúl Juliá ως τον μπαμπά Gomez Addams, τον Christopher Lloyd ως τον θείο Fester και την Christina Ricci ως την Wednesday, την μεγαλύτερη κόρη των Addams.

Σήμερα σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το The Munsters επιστρέφει με επεισόδια μισής ώρας, για να προβληθεί στην  συχνότητα του NBC. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Universal TV μαζί με την εταιρία του Seth Meyer “Sethmaker Shoemeyers Productions”. Ο Jill Kargman (Odd Man Out) θα αρχίσει να γράφει το πιλοτικό επεισόδιο της κωμικής αυτής σειράς.

Στην ανανεωμένη εκδοχή του The Munsters, πρωταγωνιστεί η γνωστή εκκεντρική οικογένεια τεράτων. Θα δούμε τους Herman και Lily Munster, τον γιό τους Eddie Munster, την ανιψιά και τον παππού της όλης κομπανίας σε νέες κωμικοτραγικές περιπέτειες. Το καινούργιο concept μένει πιστό στην αρχική ιδέα του έργου με το σατυρικό-μακάβριο σκηνικό να πλαισιώνει τα εν λόγω πρόσωπα που προσπαθούν να διατηρήσουν την παράδοση του σπιτικού τους. Το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος όπου εκτυλίσσεται η δράση, που πλέον είναι το λιμάνι του Μπρούκλιν, μια ανατρεπτική πινελιά στο σενάριο σε σχέση με το προαστιακό περιβάλλον της Καλιφόρνια το οποίο υπαγόρευε η πρωτότυπη version.

Tags: