The Gifted | Το νέο trailer για την X-Men σειρά

Ζουν ανάμεσά μας και είναι μεταλλαγμένοι
09 Αυγούστου 2017 18:56
The Gifted | Το νέο trailer για την X-Men σειρά

To Fox κυκλοφόρησε νέα trailer για την ανερχόμενη τηλεοπτική  X-Men σειρά The Gifted. Τη σκηνοθεσία του The Gifted ανέλαβε ο Bryan Singer, ο οποίος έχει συνεισφέρει εν πολλοίς στην φιλμογραφία των the X-Men. Το σενάριο του νέου σόου επιστημονικής φαντασίας υπογράφει ο Matt Nix, δημιουργός του Burn Notice και περιστρέφεται γύρω από μία οικογένεια μεταλλαγμένων που πασχίζουν να επιβιώσουν σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι X-Men ή η Αδελφότητα των Μεταλλαγμένων υφίσταται ακόμη.

Πρόκειται για μία παραγωγή της 20th Century Fox Television και της Marvel Television. Θα επικεντρωθεί στο πως η ζωή δύο mainstream γονιών (Stephen Moyer και Amy Acker) ταράζεται όταν ανακαλύπτουν πως  τα παιδιά τους διαθέτουν υπερδυνάμεις. Αναγκασμένοι να απομακρυνθούν από ένα εχθρικό περιβάλλον, οι οικογένεια αποκτάει διασυνδέσεις με ένα υπόγειο δίκτυο μεταλλαγμένων και πρέπει να βρει έναν τρόπο να ανταπεξέλθει στις επακόλουθες προκλήσεις.

Φαίνεται πως θα δούμε μία μυθοπλασία που αφορμάται από το σύμπαν των X-Men, αλλά εστιάζει περισσότερο στο οικογενειακό δράμα σε αντιδιαστολή με τα εσχατολογικά μοτίβα και τους πανίσχυρους αντιήρωες που επικρατούν συνήθως στις πλοκές των ταινιών X-Men.

Στο The Gifted παίζουν επίσης οι: Percy Hynes White, Sean Teale, Blair Redford, Jamie Chung και η Natalie Alyn Lind.

Η ημερομηνία προβολής του στις Η.Π.Α. έχει οριστεί για τη Δευτέρα στις 2 Οκτωβρίου στο FOX.