Westworld season 2 | Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα

Tease με φωτογραφία της Evan Rachel Wood
11 Ιουλίου 2017 08:05
Westworld season 2 | Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα

Το Westworld συγκλόνισε τους fans των σειρών πέρυσι και αποτελεί πλέον ένα από τα διαμάντια του HBO, ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ακόμα και το Game of Thrones. Η δεύτερη σεζόν ξέραμε πως θα αργήσει να έρθει, φαίνεται όμως πως η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η επιβεβαίωση έρχεται από την κύρια πρωταγωνίστρια της σειράς, της Evan Rachel Wood, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται ο κορσές της.

Άρχισε και πάλι η εκπαίδευση με τον κορσέ. Το οποίο μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Κάποια τηλεοπτική σειρά ξεκινά και πάλι πολύ σύντομα.

 

Corset training has started again. Which can only mean one thing. A certain TV show is starting again very soon.... ???⌨️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) στις

Δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη επιβεβαίωση από το HBO μέχρι τώρα, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για επιστροφή -πέρα από της Wood- των Thandie Newton και Ed Harris. Πρόσφατα ο δημιουργός της σειράς, Jonathan Nolan δήλωσε πως η δεύτερη σεζόν θα είναι πιο “φιλόδοξη”, πως το ρίσκο θα είναι μεγαλύτερο και θα υπάρχει περισσότερα δράμα.

Έχουμε ένα εκπληκτικά ταλαντούχο γκρουπ σεναριογράφων, σκηνοθετών και συνεργείου το οποίο επιστρέφει και ετοιμάζεται για αυτό που νομίζω και ελπίζω να είναι μια σεζόν δύο φορές πιο φιλόδοξη από την πρώτη.