Hannibal Season 4: O Bryan Fuller έχει μερικές ιδέες για μία νέα σεζόν

Θα έχουμε συνέχεια στην ιστορία των Hannibal Lecter και Will Graham;
29 Μαΐου 2017 20:04
Hannibal Season 4: O Bryan Fuller έχει μερικές ιδέες για μία νέα σεζόν

 Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Hannibal, Bryan Fuller, έχει εκφράσει ανοιχτά τις προθέσεις του για τη συνέχεια της σειράς, ύστερα από το απότομο "κόψιμο" της από το NBC ύστερα από τρεις σεζόν. Το έκανε ξανά, μόνο που αυτή τη φορά έκανε και tease τους fans λέγοντας την ιδέα που έχει για μια πιθανή 4η σεζόν του Hannibal, συνεχίζοντας τη σχέση μεταξύ των Will Graham (Hugh Dancy) και του Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Διαβάστε το απόσπασμα από την ιδέα που πρότεινε:

Μόλις είχα μια πολύ ωραία ιδέα για τη Season 4...Υπάρχει ένα ενδιαφέρον νέο κεφάλαιο στην σχέση μεταξύ Will Graham και Hannibal Lecter που θα ήταν συναρπαστικό να ξετυλίξω. Το έχω μοιραστεί και με τους κυρίους (αναφερόμενους στους Dancy και Mikkelsen) και ενδιαφέρονται και οι δυο. Υπάρχει ένα ολόκληρο storyline που θέλω να κάνω με τον χαρακτήρα της Katie Isabelle, τη Margot Verger, που ξέρουμε πως είναι η μητέρα του κληρονόμου Verger και έχει τον έλεγχο της βιομηχανίας συσκευασμένου κρέατος Verger. Την ήθελα να είναι σαν τη Joan Crawford στην Pepsi λέγοντας "μη μπλέκετε μαζί μου παίδες" και να εξανθρωπίσει όλα τα εργοστάσια παραγωγής κρεάτων της Verger και να τα μετατρέψει σε "εγκεκριμένα από την PETA"...Αυτό θα έλαμπε καθ'όλη τη σεζόν, με τη Margot να αποδεκατίζει την βιομηχανία κρεάτων ως μια καυτή και παντοδύναμη λεσβία. 

Σας αρέσει η ιδέα του Fuller για μια ενδεχόμενη συνέχεια του Hannibal και να δείτε ξανά τους Hugh Dancy και Mads Mikkelsen στη μικρή οθόνη;; Πείτε μας στα σχόλια.