Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα είναι απογοητευτικά μικρή

Ανακοινώθηκε επίσημα πόσα επεισόδια θα ρίξουν την επική αυλαία
13 Μαρτίου 2017 07:36
Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα είναι απογοητευτικά μικρή

Η όγδοη σεζόν του Game of Thrones θα είναι η μικρότερη της σειράς, με μόλις 6 επεισόδια όπως επιβεβαιώνουν οι David Benioff και Dan Weiss. Αυτή τη στιγμή γράφονται οι τελευταίες γραμμές της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, 140 σελίδες που θα ορίσουν το τέλος της επικής τηλεοπτικής παραγωγής του πάγου και της φωτιάς.

Οι Weiss και Benioff αποκάλυψαν πως έχουν μοιραστεί το βάρος με δύο ακόμα σεναριογράφους. Ο Dave Hill γράφει την πρεμιέρα της σεζόν, ο Brian Cogman το δεύτερο επεισόδιο, αφήνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα για τους Weiss και Benioff.

Στο πάνελ βρέθηκαν και οι Maisie Williams (Arya) και Sophie Turner (Sansa) δίνοντας την ευκαιρία στον Benioff να τις “πειράξει” λέγοντας πως μαλώνουν με τον Weiss για το ποιος θα πάρει ποιο κομμάτι, ποιος θα σκοτώσει τη Sansa, ενώ ο Weiss συνέχισε την πλάκα λέγοντας πως και οι δυο θέλουν να σκοτώσουν τη Sansa πάρα πολύ.

Ο Benioff επιβεβαίωσε, επίσης, πως θα κάνει την εμφάνισή του ο Βρετανός τραγουδιστής Ed Sheeran στην έβδομη σεζόν, μετά από πρόσκληση που του δόθηκε ως έκπληξη από την Williams, η οποία είναι fan.