Ο Γιώργος Λάνθιμος του 'The Lobster' ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Με πρωταγωνίστρια την Kirsten Dunst για το κανάλι AMC
08 Ιανουαρίου 2017 20:56
Ο Γιώργος Λάνθιμος του 'The Lobster' ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γιώργος Λάνθιμος είναι πλέον ένας παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης και η καριέρα του βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της μετά το βραβευμένο "The Lobster" (Ο Αστακός), ενώ ετοιμάζει το πολυαναμενόμενο φιλμ του, The Killing of the Sacred Deer. Στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο Έλληνας σκηνοθέτης θα κάνει το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα με το On Becoming a God in Central Florida. Πρόκειται για μια νέα σειρά του AMC (The Walking Dead, Better Call Saul) που θα σκηνοθετήσει ο Λάνθιμος και θα πρωταγωνιστήσει η Kirsten Dunst, στο ρόλο μιας γυναίκας που μέσα από απατεωνιές κυνηγά το "Αμερικάνικο 'Όνειρο." 

Χάρις το Deadline έχουμε και την περίληψη της πλοκής της σειράς του Λάνθιμου, η οποία μεταφράστηκε από εμάς: 

Το On Becoming a God είναι μια σκοτεινή κωμική ιστορία για τον στενό κύκλο των ελεύθερων επαγγελματιών και την αμείλικτη επιδίωξη του Αμερικάνικου Ονείρου από μια γυναίκα στις αρχές του '90. Όντας πρόσφατα χήρα και χωρίς καμία περιουσία, η χαμηλόμισθη υπάλληλος στο υδάτινο πάρκο του Ορλάντο, Krystal Gill (Dunst) ψεύδεται, σχεδιάζει και με απάτη χαράζει το μονοπάτι της στα ανώτερα κλιμάκια του Founders American Merchandise, ένα λατρεμένο, πατριωτικό και πολλών δισεκατομμυρίων σχέδιο απάτης που την οδήγησε στην καταστροφή. 

Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γυριστεί και θα προβληθεί το On Becoming a God in Central Florida και για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.