Το The Grand Tour είναι το πιο "πειρατικό" show στην ιστορία

Ξεπέρασε ακόμα και τα παράνομα downloads του Game of Thrones
12 Δεκεμβρίου 2016 07:08
Το The Grand Tour είναι το πιο

Η επιτυχία του The Grand Tour ήταν αναμενόμενη από το Amazon, ίσως όμως δεν περίμενε την έκταση που θα είχε αφού συγκέντρωσε εκατομμύρια views στη συνδρομητική υπηρεσία του Amazon. Η επιτυχία του ήταν τεράστια και στους “πειρατές” οι οποίοι κατέβασαν τα τρία πρώτα επεισόδια σε τέτοια νούμερα, που πλέον το The Grand Tour είναι το show με τα περισσότερα παράνομα downloads στην ιστορία!

Σύμφωνα με την Daily Mail το πρώτο επεισόδιο έχει κατέβει 9.7 εκατομμύρια φορές, το δεύτερο 6.4 εκατομμύρια φορές και το τρίτο 4.6 εκατομμύρια φορές.

Είναι το πιο κατεβασμένο παράνομα πρόγραμμα στην ιστορία. Είναι εκτός μετρήσεων σε όρους όγκου. Έχει ξεπεράσει κάθε μεγάλο show, συμπεριλαμβανομένου του Game of Thrones.

Τα νούμερα μεταφράζονται σε £3.2 εκατομμύρια σε διαφυγόντα κέρδη για την Amazon, η ίδια η υπηρεσία όμως έχει δει τη βάση χρηστών της να αυξάνεται κατά 19 εκατομμύρια φέτος, φτάνοντας τα 63 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το The Grand Tour κόστισε στην Amazon $160 εκατομμύρια.

Στο ανταγωνιστικό Top Gear 2.0 του BBC τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, αφού οι Matt LeBlanc και Chris Evans είδαν τα νούμερά τους να κατακρημνίζονται, με τον τελευταίο να παραιτείται λίγες ώρες μετά το τέλος της πρώτης σεζόν.