Το Westworld θα εξερευνήσει μεσαιωνικούς και ρωμαϊκούς κόσμους

Στις επερχόμενες σεζόν του, σύμφωνα με τον production designer
13 Οκτωβρίου 2016 11:13
Το Westworld θα εξερευνήσει μεσαιωνικούς και ρωμαϊκούς κόσμους

Έχοντας μόλις δύο επεισόδια στο ενεργητικό του, το Westworld έχει σαρώσει σε τηλεθέαση και έχει μαγέψει κοινό και κριτικούς, αποδεικνύοντας πως άξιζε την αναμονή. Μπορεί το σκηνικό της σειράς του HBO να εκτυλίσσεται σε ένα αμερικανικό western θεματικό πάρκο, όμως το αρχικό υλικό των ταινιών του Michael Crichton από τα 70's θέλει το Westworld να επεκτείνει τα σενάρια του για τους πάμπλουτους επισκέπτες, σε ρωμαϊκούς και μεσαιωνικούς κόσμους. 

Σύμφωνα με το Inverse, ο production designer της σειράς, Zack Grobler, είπε πως η πρώτη σεζόν της σειράς θα παραμείνει στο σκηνικό της Άγριας Δύσης, αλλά αν υπάρξουν μελλοντικές σεζόν -κάτι που θεωρείται δεδομένο- άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εξερεύνησης διαφορετικών κόσμων, όπως έκαναν οι πρώτες ταινίες.

Για την πρώτη σεζόν θα εξερευνήσουμε μόνο το West World. Υπάρχει συζήτηση για το τι θα κάνουμε στις επόμενες σεζόν και αν υπάρξουν παραπάνω, τότε θα υπάρξει ένας διαφορετικός κόσμος. Όμως, δεν είμαστε σίγουροι τι θα είναι αυτός. 

Η ταινία Westworld του 1973 περιείχε άλλα δύο θεματικά πάρκα, τα Medieval World και Roman World, στο ίδιο concept με την Άγρια Δύση. Μάλιστα, υπήρξε και ένα sequel με τίτλο Futureworld το 1976, που δεν τα πήγε τόσο καλά με κοινό και κριτικούς, αλλά επέκτεινε την πλοκή στα ρωμαϊκά και μεσαιωνικά σκηνικά, ενώ το Futureworld ήταν μια προσομοίωση ενός διαστημικού σταθμού. 

Το τρίτο επεισόδιο του Westworld με τίτλο "The Stray" θα προβληθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο HBO. 

Tags: