Sherlock: Αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των επεισοδίων της τέταρτης σεζόν

Τρία επεισόδια των 90 λεπτών
27 Σεπτεμβρίου 2016 08:06
Sherlock: Αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των επεισοδίων της τέταρτης σεζόν

Ο Benedict Cumberbatch μπορεί να ετοιμάζει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στο Marvel Cinematic Universe με την πολυαναμενόμενη ταινία Doctor Strange, ας μην ξεχνάμε όμως και τη σειρά του BBC που τον ανέδειξε το 2010. Η σειρά Sherlock αποτελείται κάθε σεζόν από τρία επεισόδια των 90 λεπτών, των οποίων τα γυρίσματα διαρκούν έξι μήνες.

Η τέταρτη σεζόν μπορεί να άργησε, αλλά θα έρθει την 1η Ιανουαρίου 2017, με τον Cumberbatch να αποκαλύπτει πως έχει υπογράψει και για μια πέμπτη σεζόν. Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα τους τίτλους των νέων επεισοδίων.

Το πρώτο ονομάζεται “The Six Thatchers” και μάλλον βασίζεται στο έργο του Arthur Conan Doyle “The Adventure of the Six Napoleons”. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε για πρώτη φορά την Rachel Talalay, η οποία έχει σκηνοθετήσει και επεισόδια του Doctor Who.

Το δεύτερο ονομάζεται “The Lying Detective” και προφανώς βασίζεται σε ένα άλλο έργο του Doyle, «The Adventure of the Dying Detective”. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Nick Hurran, σκηνοθέτη του επεισοδίου “His Last Vow” από την τρίτη σεζόν.

Το μυστηριώδες τρίτο επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τον Benjamin Caron.