Ο Thomas Gibson του Criminal Minds κλώτσησε σεναριογράφο και απολύθηκε

Χωρίς Aaron Hotchner η 12η σεζόν της σειράς
13 Αυγούστου 2016 08:34
Ο Thomas Gibson του Criminal Minds κλώτσησε σεναριογράφο και απολύθηκε

Μεγάλη έκπληξη περιμένει τους fans της σειράς Criminal Minds, όταν αυτή επιστρέψει για τη 12η σεζόν στις 28 Σεπτεμβρίου, αφού θα απουσιάζει ο επικεφαλής της επίλεκτης ομάδας του FBI, Aaron Hotchner. Σύμφωνα με το THR, ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Thomas Gibson που υποδύεται το χαρακτήρα, απολύθηκε από την παραγωγή λόγω μιας διαμάχης με ένα σεναριογράφο.

Οι λεπτομέρειες είναι λίγες, αλλά προφανώς ο Gibson τσακώθηκε με ένα σεναριογράφο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός επεισοδίου με αποτέλεσμα να τον κλωτσήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπάει ο Gibson, καθώς είχε υποχρεωθεί σε μαθήματα διαχείρισης θυμού αφού είχε σπρώξει έναν παραγωγό πριν χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση του CBS έχει ως εξής:

Ο Thomas Gibson απολύθηκε από το Criminal Minds. Λεπτομέρειες για το πώς ο χαρακτήρας του θα φύγει από τη σειρά θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Gibson απάντησε στο studio με δύο διαφορετικές ανακοινώσεις.

Υπήρξαν δημιουργικές διαφορές στο πλατό και μια διαφωνία. Μετανιώνω για αυτό. Όλοι θέλουμε να δουλεύουμε ως ομάδα για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή σειρά. Πάντα αυτό κάναμε και πάντα θα το κάνουμε.

Αγαπάω το Criminal Minds και έχω δώσει την καρδιά και την ψυχή μου για αυτό τα τελευταία 12 χρόνια. Ήλπιζα να είμαι εκεί μέχρι το τέλος, αλλά αυτό δεν είναι τώρα εφικτό. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους σεναριογράφους, τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς, τους απίστευτους τεχνικούς και πιο σημαντικό, τους καλύτερους fans που μια σειρά μπορεί να ελπίζει να έχει.