Συζητείται η δημιουργία μιας live-action σειράς Star Wars

Lucasfilm, Disney και ABC κάτι ετοιμάζουν
05 Αυγούστου 2016 18:43
Συζητείται η δημιουργία μιας live-action σειράς Star Wars

Η δίψα των fans για μια τηλεοπτική σειρά Star Wars είναι μεγάλη, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Star Wars Rebels -αν και animated σειρά. Την επιτυχία του Marvel Cinematic Universe θέλει να μιμηθεί, όπως όλα δείχνουν και η Lucasfilm, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι ABC και τη Disney για την δημιουργία μιας κανονικής live-action τηλεοπτικής σειράς στο σύμπαν του Star Wars. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ABC, Channing Dungey, μίλησε στα πλαίσια του Television Critics Association, επιβεβαιώνοντας πως οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ως ένας fan θα ήθελα σαφώς να πως ναι. Είχαμε συζητήσεις με τη Lucasfilm και θα συνεχίσουμε να έχουμε με αυτούς. Νομίζω ότι θα ήταν φανταστικό, αν μπορούσαμε να βρούμε έναν τρόπο να επεκτείνουμε το brand στο πρόγραμμα μας. Όλα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα. Η εταιρία υπάρχει κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας. Αν νομίζετε ότι η Marvel είναι εχέμυθη, η Lucas το πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Δεν έχουμε ένα επίσημο χρονοδιάγραμμα ακόμη.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από πολλά χρόνια, ο πατέρας του Star Wars, George Lucas, σχεδίαζε μια μεγάλη live action σειρά αλλά δεν δόθηκε ποτέ το "πράσινο φως" καθώς έπρεπε να μειωθεί το κόστος της σειράς, μιας και τότε η τεχνολογία δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο να γίνει. Ελπίζουμε πως με τα σημερινά υψηλά στάνταρ της τηλεόρασης και την εξέλιξη των ειδικών εφέ (βλ. όλες τις superhero, sci-fi και fantasy σειρές) το project να πάρει σάρκα και οστά.

Εσείς θα θέλατε μια κανονική σειρά στο σύμπαν του Star Wars;