Στα σκαριά η δεύτερη σεζόν του Stranger Things

Αποκαλύψεις από τον σκηνοθέτη για περισσότερες σεζόν
27 Ιουλίου 2016 18:57
Στα σκαριά η δεύτερη σεζόν του Stranger Things

Η σειρά του καλοκαιριού για την οποία βουίζει το ίντερνετ τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι άλλη από το Stranger Things του Netflix, μια σειρά που αποτελεί ωδή στο sci-fi genre και τον 80s κινηματογράφο των Steven Spielberg και John Carpenter, με μια δόση από "The Goonies". Η πλοκή της οποίας εξελίσσεται γύρω από μια παρέα παιδιών που αγαπούν το D&D και μια μέρα χάνουν τον αγαπημένο τους φίλο, μόνο που στη θέση του ανακαλύπτουν ένα παράξενο κορίτσι. 

Προσοχή ακολουθούν SPOILERS

Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτελείται από μόλις οκτώ επεισόδια, που για τα στάνταρ του Netflix είναι λίγα, και όσοι την τελείωσαν γνωρίζουν πως η ιστορία δεν έχει κλείσει οριστικά σε καμία περίπτωση. Αν είστε από αυτούς που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν τότε με χαρά θα διαβάσετε τα λόγια του παραγωγού και σκηνοθέτη της σειράς, Shawn Levy, να έχουν στα πλάνα τους όχι μόνο μία ακόμη σεζόν αλλά πολλές. Συγκεκριμένα δήλωσε στο /Film:

"Ναι. Η απάντηση είναι ναι και ναι. Σίγουρα ευελπιστούμε για περισσότερες σεζόν. Και το σχέδιο να συνεχίσουμε με αυτό το σετ χαρακτήρων και στην διάρκεια να συστήσουμε ορισμένους νέους σημαντικούς στην επόμενη σεζόν. Οπότε θα πω πως πολλά από τα μεγάλα μυστήρια θα απαντηθούν από το τέλος της Season 1, αλλά ταυτόχρονα φέρνουμε στην επιφάνεια νέα προβλήματα και ερωτήματα που απασχολούν μελλοντικές ιστορία και περαιτέρω έρευνα, με τον πλέον ευχάριστο τρόπο. Οπότε είμαστε ΄ερωτευμένοι' με το καστ και τους χαρακτήρες μας. 

Τα πράγματα λύνονται μέχρι ένα σκέλος στο τέλος της πρώτης σεζόν αλλά όχι εντελώς. Και για αυτό ευελπιστούμε να αποκτήσουμε αρκετές ακόμη σεζόν και να ζήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους λίγο παραπάνω."

 Το πλάνο αναφέρει πως η ιστορία θα συνεχίσει με τις περιπέτειες των Will Byers, Mike Wheeler, Dustin και Lucas και πως η παρέα των πιτσιρικάδων αντιμετωπίζει τα απίστευτα και τραυματικά γεγονότα που βίωσαν, αλλά και την εξαφάνιση (;) της Eleven στο φινάλε.