Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν του Star Wars Rebels

Και βλέπουμε έναν ωριμότερο και ικανότερο Ezra με νέο lightsaber
16 Ιουλίου 2016 10:33
Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν του Star Wars Rebels

Προσοχή ακολουθούν SPOILERS για τη δεύτερη σεζόν του Star Wars Rebels. 

Μέσα από το The Star Wars Show έγινε η αποκάλυψη του πρώτου αποσπάσματος από την άκρως αναμενόμενη τρίτη σεζόν του Star Wars Rebels. Ο παραγωγός και mastermind της σειράς, Dave Filoni, πέρασε από το πλατό της εκπομπής του σύμπαντος για να παρουσιάσει το εν λόγω clip, στο οποίο επιβεβαιώνεται πως το show θα κάνει άλμα στο χρόνο. Έτσι, θα δείτε έναν μεγαλύτερο σε ηλικία, ωριμότερο Ezra Bridger, πιο ικανό με τη Δύναμη και να κρατάει ένα καινούργιο πράσινο lightsaber. 

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο 3:39 του παρακάτω video. 

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του Rebels Panel στο Star Wars Celebration Europe 2016, o David Filoni, έριξε ένα δυνατό teaser για την μοίρα της Ahsoka μετά την επική μάχη της με τον Darth Vader στο τέλος της δεύτερης σεζόν, που άφησε να εννοηθεί πως ήταν το τελος για αυτήν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο πάνελ, αυτό μπορεί και να μην ισχύει, προκαλώντας έκρηξη στο κοινό και εξέπληξε την voice actor της Ahsoka Ashley Eckstein που καθόταν δίπλα του.

"Μπορεί να είναι πιθανό." Τονίζοντας πως δεν θέλει κανένας να νομίζει στα σίγουρα ότι η Ahsoka επέζησε από την μάχη με τον Vader προσθέτοντας: "Δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό που κάποιοι από εμάς ελπίζουν πως σημαίνει, αλλά είναι πιθανό να τη δούμε ξανά. Μπορεί να έχει κάτι ακόμη να κάνει."