Θα καθυστερήσει η έβδομη σεζόν του Game of Thrones

Γιατί δεν ήρθε ο χειμώνας...στις περιοχές όπου γυρίζεται η σειρά
07 Ιουλίου 2016 01:17
Θα καθυστερήσει η έβδομη σεζόν του Game of Thrones

Ναι καλά διαβάζετε, η άκρως αναμενόμενη έβδομη σεζόν του Game of Thrones θα καθυστερήσει να κάνει την καθιερωμένη της πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο -όπως συνέβαινε παλιότερα- και αυτό γιατί ο καιρός θα σταθεί εμπόδιο στα γυρίσματα της σειράς. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της σειράς, David Benioff και Dan Weiss, τα γυρίσματα της 7ης σεζόν είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσουν και αυτό γιατί μπορεί στο Westeros ο χειμώνας να έχει έρθει επιτέλους, αυτό δεν ισχύει και για τις περιοχές της Ευρώπης όπου γίνονται συνήθως τα γυρίσματα.

Ακόμη δεν έχουμε ημερομηνία προβολής, αλλά αυτή τη χρονιά μάλλον θα προβληθεί λίγο αργότερα. Θα ξεκινήσουμε λίγο αργότερα επειδή, ξέρετε, στο τέλος αυτής της σεζόν, ο χειμώνας είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως ο ηλιόλουστος καιρός δεν εξυπηρετεί τα σχέδια μας πλέον, οπότε μετακινήσαμε τα πάντα στο πρόγραμμα ώστε να έχουμε αυτόν τον μουντό, γκρίζο καιρό ακόμα και σε μέρη με ήλιο όπου γυρίζουμε.

δήλωσαν οι παραγωγοί της σειράς-φαινόμενο στο UFC Unfiltered podcast

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν το πότε θα προβληθεί εν τέλει η έβδομη σεζόν του show, του οποίου έχουν απομείνει μόλις 13 επεισόδια σε διάστημα δύο σεζόν για να ολοκληρωθεί.