Επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι η δεύτερη σεζόν του Mr. Robot

Οι πρώτες πληροφορίες για το που θα κατευθυνθεί
17 Ιανουαρίου 2016 17:44
Επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι η δεύτερη σεζόν του Mr. Robot

Το Mr. Robot ήρθε από το πουθενά για να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών και των κριτικών παγκοσμίως το περασμένο καλοκαίρι, χάρη στο ζοφερό κλίμα και τους εξαιρετικά καλογραμμένους χαρακτήρες του. Ο δημιουργός της σειράς, Sam Esmail, μίλησε στο Entertainment Weekly, για την κατεύθυνση που θα πάρει η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του σόου. Προειδοποιούμε πως ακολουθούν SPOILERS.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Mr. Robot ήταν ο ίδιος ο Elliot και όχι ο πατέρας του, στη δεύτερη σεζόν θα δούμε με περισσότερη λεπτομέρεια την πολυπλοκότητα αυτής της φανταστικής σχέσης. Θα εστιάσει επίσης σε έναν Elliot με πολύ περισσότερη επίγνωση να προσπαθεί να ξεφύγει από τις αυταπάτες του. O Esmail επιβεβαίωσε πως στη δεύτερη σεζόν θα υπάρξουν πολύ λιγότερες σοκαριστικές και αποκαλυπτικές στιγμές, σε σχέση με την πρώτη. 

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Esmail: "Θα υπάρξει πολύ περισσότερη παρασκηνιακή πλοκή, το timeline θα γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο -όχι 100% καθαρό, αλλιώς δεν θα υπήρχε και ενδιαφέρον αν γινόταν διαφορετικά, αλλά λίγο πιο καθαρό. Διαπραγματεύεται την προσπάθεια του Elliot να συμφιλιωθεί με το τι σημαίνει να βλέπει τον Mr. Robot."

Πόσοι ανυπομονείτε να δείτε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μυαλό του Elliot; Περιμένουμε τα σχόλια σας.