Γιατί λείπει το House of Cards από το ελληνικό Netflix

Καθώς και άλλες "Netflix Original" σειρές
07 Ιανουαρίου 2016 13:36
Γιατί λείπει το House of Cards από το ελληνικό Netflix

Από την στιγμή της ενθουσιώδους έναρξης του Netflix στη χώρα μας, το ελληνικό κοινό βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά το περιεχόμενο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην streaming υπηρεσία. Συγκεκριμένα η σειρά-ναυαρχίδα του Netflix, το βραβευμένο House of Cards με τον Kevin Spacey, δεν είναι διαθέσιμη στην ελληνική έκδοση του Netflix, όπως για παράδειγμα και το Orange is the New Black

O λόγος είναι γιατί υπάρχουν ακόμη συμφωνίες με τους τοπικούς παρόχους περιεχομένου στη χώρα μας, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του House of Cards που προβάλλεται από τον ΟΤΕ TV. Σταδιακά με τον καιρό όμως οι Netflix Originals σειρές θα έρχονται στο Netflix Greece. 

Το επόμενο ερώτημα που δημιουργείται είναι η διάθεση ελληνικών υπότιτλων στις σειρές και τις ταινίες του Netflix. Μιλώντας στο protothema.gr, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ανέφερε σχετικά με το υποτιτλισμένο περιεχόμενο: «Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα είναι στην πρωτότυπη γλώσσα με την επιλογή ελληνικών υποτίτλων. Θα προσθέτουμε περισσότερο περιεχόμενο στα ελληνικά όσο περνά ο καιρός, επομένως μπορείτε να αναμένετε και αυτό για το μέλλον»