Πρώτο στα torrents το Game of Thrones για το 2015

Διπλάσιο το “κατέβασμα” από την παρακολούθηση στην TV
28 Δεκεμβρίου 2015 09:13
Πρώτο στα torrents το Game of Thrones για το 2015

Σύμφωνα με αναφορά του TorrentFreak, το φινάλε της 5ης σεζόν του Game of Thrones “κατέβηκε” 14.4 εκατομμύρια φορές, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον κύριο αντίπαλό του, το Walking Dead με 6.9 εκατομμύρια, καταλαμβάνοντας για 4η συνεχή χρονιά την πρώτη θέση σε αυτή την ανεπίσημη διάκριση.

Υπολογίζεται πως το φινάλε το κατέβασαν διπλάσιοι από αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση. Το ενδιαφέρον των πειρατών ενισχύθηκε για τη σειρά ειδικά μετά το leak των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν. Το Entertainment Weekly πάντως αμφισβητεί τις μετρήσεις του HBO για 8.1 εκατομμύρια νόμιμους θεατές, εκτιμώντας τους στα 20 εκατομμύρια ανά επεισόδιο.

Άλλες δύο σειρές κατέβηκαν περισσότερες φορές από την παρακολούθηση στην τηλεόραση. Το Mr. Robot είχε 1.75 εκατομμύρια θεατές αλλά κατέβηκε 3.5 εκατομμύρια φορές, ενώ το Suits είχε 2.38 εκατομμύρια θεατές και κατέβηκε 2.6 εκατομμύρια φορές.

Στον αντίποδα, το Big Bang Theory κατέβηκε 4.4 εκατομμύρια φορές, ενώ οι θεατές του show ήταν 18.3 εκατομμύρια. Το επεισόδιο των Walking Dead με τα 6.9 εκατομμύρια downloads, είχε 15.78 εκατομμύρια θεατές στην TV.