Το νέο trailer του Percy Jackson and the Olympians έχει δράση, σασπένς και τον Δία!

Στις οθόνες σας αυτόν τον Δεκέμβριο
20 Σεπτεμβρίου 2023 19:27
Το νέο trailer του Percy Jackson and the Olympians έχει δράση, σασπένς και τον Δία!

Το Disney+ κυκλοφόρησε το επίσημο teaser βίντεο από το Percy Jackson and the Olympians, το οποίο αφηγείται την φανταστική ιστορία ενός 12χρονου ημίθεου, ο οποίος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις νέες θεϊκές του δυνάμεις.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το franchise, η σειρά θα ακολουθεί το σενάριο των βιβλίων, όπου ένα 12χρονο αγόρι μαθαίνει πως είναι ημίθεος. Μόλις αρχίζει να συνηθίζει τη νέα του ταυτότητα και τις υπερφυσικές δυνάμεις του, ο θεός του Ολύμπου, Δίας, τον κατηγορεί πως έκλεψε την αστραπή του και ξεκινάει μια περιπέτεια με σκοπό να την βρει και να επαναφέρει την τάξη στον Όλυμπο. Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο Walker Scobell, ενώ τον Δία υποδύεται ο αείμνηστος Lance Reddick.

Η σειρά του Disney+ αντλεί έμπνευση από το πρώτο βιβλίο ονόματι The Lightning Thief, με τον Percy να συμβιβάζεται με τις νέες θεϊκές δυνάμεις του, ενώ παράλληλα ο Δίας τον κατηγορεί ότι έκλεψε τον κεραυνό του. Με τη βοήθεια των Grover και Annabeth, ο Percy Jackson ξεκινάει μια μεγάλη περιπέτεια με σκοπό να αποκαταστήσει την τάξη και την ασφάλεια στον Όλυμπο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Lin-Manuel Miranda ως Hermes, Megan Mullally ως Alecto/Mrs. Dodds, Toby Stephens ως Poseidon, Virginia Kull ως Sally Jackson, Jason Mantzoukas ως Dionysus/Mr. D, Jay Duplass ως Hades, Glynn Turman ως Chiron/Mr. Brunner, Adam Copeland ως Ares, Charlie Bushnell ως Luke Castellan, Dior Goodjohn ως Clarisse La Rue, Jessica Parker Kennedy ως Medusa, Olivea Morton ως Nancy Bobofit, Suzanne Cryer ως Echidna, Timm Sharp ως Gabe Ugliano και Timothy Omundson ως Hephaestus.

Το Percy Jackson and the Olympians θα παίξει στις 20 Δεκεμβρίου μόνο στο Disney+. Παρακολουθήστε το νέο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.