Το trailer για το φινάλε της 3ης σεζόν του The Witcher έχει έναν μανιασμένο Henry Cavill

Ο Geralt θα τους κάνει όλους να πληρώσουν!
24 Ιουλίου 2023 18:54
Το trailer για το φινάλε της 3ης σεζόν του The Witcher έχει έναν μανιασμένο Henry Cavill

Τρία επεισόδια απομένουν για το μεγάλο φινάλε της 3ης σεζόν του The Witcher και έρχονται αυτήν την Πέμπτη στην υπηρεσία. Για την προώθηση του Vol. 2 των επεισοδίων το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο επίσημο trailer, που δίνει μια πρώτη ματιά στα τελευταία-τελευταία επεισόδια που ο Henry Cavill θα υποδυθεί τον Geralt of Rivia. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε από την επόμενη σεζόν τον ρόλο αυτόν θα υποδύεται ο Liam Hemsworth.  

Το κύκνειο άσμα του Κάβιλ στον εμβληματικό ρόλο για τον οποίο λατρεύτηκε έρχεται και θα είναι άκρως συγκινητικό, επικών διαστάσεων αλλά και αιματηρό, όπως αφήνει το trailer να εννοηθεί και το οποίο θα απολαύσετε παρακάτω. 

Όσο για το γεγονός του recasting του Geralt, που θα δούμε να αλλάζει πρόσωπό από αυτό του Cavill σε αυτό του Liam Hemsworth, μάθαμε πρόσφατα τις πρώτες πληροφορίες και ότι θα είναι "άψογη" η μετάβαση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι ο Liam Hemsworth θα υποδυθεί τον Geralt για την 4η και 5η σεζόν του The Witcher

Δείτε το νέο trailer του Vol. 2 της 3ης σεζόν του The Witcher

Το καλύτερο δώρο επιφύλασσε το Netflix για τους fans της σειράς μιας και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσετε το 6 επεισόδιο της 3ης σεζόν (ή το 1ο επ. του Vol. 2 αλλιώς) νωρίτερα από την πρεμιέρα του. Τι πρέπει να κάνετε; Ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι. Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Ο 2ος τόμος της 3ης σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου.