Ο Rainn Wilson του The Office μιλάει για όλα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της σειράς

Ήθελε συνέχεια περισσότερα λέει ο ηθοποιός
11 Ιουλίου 2023 08:25
Ο Rainn Wilson του The Office μιλάει για όλα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της σειράς

Ο διάσημος ηθοποιός, Rainn Wilson, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την γνωστή σειρά The Office αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια ήταν δυστυχισμένος. Μιλώντας στο Club Random podcast με τον Bill Maher, ο Wilson δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι καθώς έπαιζε σε εκείνη τη σειρά, ήθελε συνέχεια περισσότερα.

Ο Wilson εκμυστηρεύτηκε ότι για αρκετά χρόνια ήταν δυστυχισμένος κατά τη διάρκεια της παραγωγής του The Office και αυτό συνέβαινε επειδή ήθελε να κάνει μεγαλύτερα πράγματα. Παρόλο που έβγαζε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για το ρόλο του στην επιτυχημένη κωμική σειρά, εκείνος ήθελε εκατομμύρια, αλλά και να γίνει μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου.

Όταν ήμουν στο The Office, πέρασα αρκετά χρόνια πολύ δυστυχισμένος γιατί δεν ήταν αρκετά. Συνειδητοποίησα τώρα ότι ήμουν σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά που είχε υποψηφιότητα για Emmy κάθε χρόνο, βγάζοντας πολλά λεφτά, δουλεύοντας με τον Steve Carell και την Jenna Fisher και τον John Krasinski, αλλά και αυτούς τους καταπληκτικούς σεναριογράφους και τους απίθανους σκηνοθέτες όπως είναι ο Paul Feig.

Ήμουν σε ένα από τα πιο υπέροχα σόου. Ο κόσμος το λατρεύει. Δεν το απολάμβανα. Σκεφτόμουν, γιατί δεν είμαι σταρ του κινηματογράφου; Γιατί δεν είμαι ο επόμενος Jack Black ή ο επόμενος Will Ferrell; Πώς γίνεται να μην μπορώ να κάνω καριέρα στον κινηματογράφο; Γιατί δεν έχω κάποιο τέτοιο συμβόλαιο;

Το The Office κυκλοφόρησε ερχόταν από το NBC και βασιζόταν στην ομότιτλη βρετανική σειρά, η οποία είχε κοπεί μετά από 2 σεζόν. Ωστόσο, η αμερικανική έκδοση κράτησε για πολλά χρόνια, αφού μετά από 9 σεζόν έριξε αυλαία στις 16 Μαΐου του 2013 με ένα φινάλε που διήρκησε σχεδόν μία ώρα. Η σειρά απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων σε ένα γραφείο στο Σκράντον της Πενσυλβάνια, παράρτημα της φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company. Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι: Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer και B. J. Novak

Tags: