Twisted Metal: Anthony Mackie εναντίον Sweet Tooth στη νέα σκηνή της σειράς του PlayStation

Όπως παρουσιάστηκε εν μέσω του Summer Game Fest
09 Ιουνίου 2023 00:14
Twisted Metal: Anthony Mackie εναντίον Sweet Tooth στη νέα σκηνή της σειράς του PlayStation

Αν κάτι δεν περιμέναμε να δούμε εν μέσω του Summer Game Fest 2023 είναι μια νέα ματιά στη σειρά Twisted Metal σε παραγωγή του PlayStation με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιουλίου μέσα από την υπηρεσία του Peacock και στη σκηνή που δόθηκε στη δημοσιότητα είδαμε για πρώτη φορά εκτενώς τον Sweet Tooth, τον οποίο δανείζει τη φωνή ο Will Arnett (BoJack Horseman), ενώ στη φυσική παρουσία του χαρακτήρα κρύβεται ο Samoa Joe (πρώην παλαιστής του WWE). 

Mάλιστα τη σκηνή προλόγισε ο Arnett με ένα ειδικό μαγνητοσκοπημένο βίντεο για το κοινό του Summer Game Fest 2023. Ο Anthony Mackie που παίζει τον John Doe έρχεται αντιμέτωπος με τον θεότρελο Sweet Tooth, ο οποίος κυριολεκτικά τον πετσοκόβει μέσα σε ένα καζίνο με διάφορους τρόπους. Μόνο που τελικά βρίσκουν κάτι κοινό και τραγουδούν σαν ντουέτο το κομμάτι "Thong Song". H παρακάτω σκηνή δίνει για πρώτη φορά μια χορταστική ματιά στο πώς θα είναι η μασκότ των Twisted Metal σε live-action μορφή αλλά και λίγο από το ύφος και το χιούμορ της σειράς.  

Δείτε τη νέα σκηνή από τη σειρά Twisted Metal

Νέα στιγμιότυπα από τη σειρά

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Rhett Reese και Paul Wernick, το δίδυμο πίσω από το Zombieland και το Deadpool, ενώ ως showrunner έχει αναλάβει ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Πρωταγωνιστούν επίσης η Neve Campbell ως Calypso, η μυστηριώδης εγκέφαλος πίσω από το τουρνουά Twisted Metal και η Stephanie Beatriz ως Charlie Kane, μια badass κλέφτρα αυτοκινήτων που συνεργάζεται με τον John Doe.

Φυσικά, το Twisted Metal αποτελεί μέρος των προσπαθειών του PlayStation να προσαρμόσει μερικά από τα μεγαλύτερα franchises του σε άλλα μέσα, όπως έχουμε δει ήδη με την ταινία Uncharted και την απίστευτα επιτυχημένη διασκευήτου The Last of Us στο HBO. Στο μέλλον περιμένουμε και μεταφορές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη για τα Ghost of Tsushima (ταινία), Horizon Zero Dawn (σειρά στο Netflix), Gran Turismo (ταινία) και God of War (σειρά στην Amazon).

To Twisted Metal θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Peacock στις 27 Ιουλίου