Wednesday 2η Σεζόν: Τέλος τα ρομάντζα για τη Jenna Ortega και πάει σε horror σκηνικά

Νέες πληροφορίες από την ίδια την ηθοποιό της “Wednesday Addams“
08 Ιουνίου 2023 18:03
Wednesday 2η Σεζόν: Τέλος τα ρομάντζα για τη Jenna Ortega και πάει σε horror σκηνικά

Η Jenna Ortega έδωσε ένα δυνατό tease για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς Wednesday, ανεβάζοντας το hype για την επιστροφή στο ρόλο που σημάδεψε την καριέρα της και εκτόξευσε τις μετοχές της στο Χόλιγουντ. 

Εκτός από χρέη παραγωγού που θα έχει η Ortega στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Netflix, έκανε και μερικές ζουμερές αποκαλύψεις για το τι να περιμένουμε στα νέα επεισόδια, μιλώντας στο Actors on Actor's του Variety μαζί με την ηθοποιό Elle Fanning. Στο tease που έκανε για τη 2η σεζόν του Wednesday μάθαμε πως πρακτικά το στοιχείο του εφηβικού ρομάντζου φεύγει και θα προσανατολιστεί σε περισσότερο horror μονοπάτια, κάτι που και η ίδια ήθελε και ίσως να ταιριάζει παραπάνω στο στιλ του σκηνοθέτη της σειράς, Tim Burton

"Αποφασίσαμε να ακουμπήσουμε περισσότερο στα horror στοιχεία της σειράς λίγο παραπάνω. Επειδή είναι κιόλας αρκετά ανάλαφρη και σε μια σειρά, όπως αυτή, με βρικόλακες και λυκανθρώπους και υπερδυνάμεις δε θέλεις να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Αφήνουμε τα οποιαδήποτε ρομάντζα είχε η Wednesday, κάτι που είναι πολύ καλό." είπε χαρακτηριστικά η Ortega. 

Άλλωστε η Ortega είχε δηλώσει αντίθετη με την επιλογή των σεναριογράφων να έχει ρομαντικές περιπέτειες η χαρακτήρας της Wednesday Addams στην 1η σεζόν, καθώς "δεν έβγαζε κανένα νόημα", όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη. 

Ως "φυσική εξέλιξη" περιέγραψε την ανάληψη καθηκόντων παραγωγού η 20χρονη Ορτέγκα καθώς προτιμάει να είναι ένα πρακτικό άτομο. "Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει και με μια χαρακτήρα όπως η Wednesday που είναι τόσο αγαπημένη, απλώς δεν ήθελα να την παρουσιάσουμε λανθασμένα. Οπότε προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες συζητήσεις. Να είμαστε στο πλατό, με τους σεναριογράφους και τον Tim Burton, να μαζευόμαστε και να λέμε "ΟΚ τι δουλεύει και τι όχι; Ήταν φυσικά ήδη πολύ συνεργατικό το κλίμα." δήλωσε η Ορτέγκα. 

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το "Dahmer", μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αποτελεί δηλαδή και επίσημα την 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

Η 2η σεζόν της Wednesday θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα από το Netflix, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.