Κυκλοφόρησαν οι νέες εικόνες από την 3η σεζόν του The Witcher

Κυκλοφόρησαν οι νέες εικόνες από την 3η σεζόν του The Witcher  

Αύριο το trailer

Κυκλοφόρησαν οι νέες εικόνες από την 3η σεζόν του The Witcher

Το Netflix κυκλοφόρησε τις νέες επίσημες εικόνες από την 3η σεζόν του The Witcher (Ο Γητευτής), η οποία αν δεν το γνωρίζετε πρόκειται να χωριστεί σε δύο μέρη, με το 1ο να γίνεται διαθέσιμο στο τέλος του Ιουνίου. Μαζί με τις νέες αφίσες, η streaming υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι αύριο, 8 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και το νέο trailer του 3ου κύκλου.

Οι επίσημες αφίσες, λοιπόν, επικεντρώνεται στους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες της σειράς, τον Geralt, την Ciri, την Yennefer και τον Jaskier με τη λεζάντα να γράφει τα εξής: «Έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πάντα. Αύριο το τρέιλερ».

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι. Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Cavill πρόκειται να αφήσει τη στολή του Geralt μετά το τέλος της 3ης σεζόν, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, το ρόλο θα αναλάβει πλέον ο Liam Hemsworth.

Μάλιστα γνωρίζουμε ήδη ότι ο Hemsworth θα βρίσκεται στην 4η και την 5η σεζόν του The Witcher.

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).

Ροη ειδησεων