Star Wars: Νέα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη σειρά “Ahsoka“ με έντονο “Rebels“ στοιχείο

Τον Αύγουστο η πρεμιέρα στο Disney Plus
07 Ιουνίου 2023 11:10
Star Wars: Νέα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη σειρά “Ahsoka“ με έντονο “Rebels“ στοιχείο

Παρά την τραγική και ξαφνική απώλεια του Ray Stevenson από το cast του "Ahsoka", η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του σύμπαντος του Star Wars θα πρέπει να συνεχίσει χωρίς αυτόν. Ενόψει της πρεμιέρας της τον ερχόμενο Αύγουστο, δημοσιεύθηκαν αρκετά νέα στιγμιότυπα σε μορφή φωτογραφιών από διάφορα γνωστά έντυπα και online μέσα, δίνοντας μερικές αποκαλυπτικές -έστω και κλεφτές- ματιές στη νέα σειρά του "Mandoverse". 

Σε αυτή επιστρέφει η Rosario Dawson ως Ahsoka Tano και μαζί της όλο το γνωστό πλήρωμα του Ghost από την animated σειρά "Star Wars: Rebels" και έτσι αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά τις "ζωντανές" βερσιόν των Sabine Wren, Ezra Bridger και Hera Syndulla. 

Η Lucasfilm κυκλοφόρησε μερικές φωτογραφίες μέσα από το Empire όπου πρακτικά αποκαλύπτεται το reunion του "Rebels" σε live-action μορφή, με την Ahsoka να συναντάει τόσο την Hera αλλά και την Sabine. Ειδικά για την τελευταία, φαίνεται να βρίσκονται σε μια σκηνή, που κατά πάσα πιθανότητα, είναι αναπαράσταση ενός εκ των τελευταίων στιγμών στο φινάλε του Rebels. Επίσης, στο τελευταίο στιγμιότυπο αποκαλύπτεται ένας Inquisitor που δεν είχαμε ξαναδεί, αλλά το πιο παράξενο είναι πως στη χρονική περίοδο μετά το Return of the Jedi υποτίθεται ότι τα "τσιράκια" του Darth Vader θα έπρεπε να είχαν εξαλειφθεί. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του Ahsoka

Πρόσφατα είχε διαρρεύσει η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς που το τοποθετούσε για τις 31 Αυγούστου, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εκτός φυσικά της Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, και όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Eman Esfandi θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen τον Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo την Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead την Hera Syndulla, David Tennant ως Huyang ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker. 

Επίσημα η σειρά Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Αύγουστο στο Disney Plus.