Stranger Things: Η 5η σεζόν θα λύσει πολλές απορίες για το lore λέει ο Finn Wolfhard

O Mike Wheeler της σειράς μιλάει για την 5η σεζόν και το φινάλε της σειράς του Netflix
03 Ιουνίου 2023 12:05
Stranger Things: Η 5η σεζόν θα λύσει πολλές απορίες για το lore λέει ο Finn Wolfhard

Μπορεί αυτόν τον καιρό η παραγωγή του Stranger Things 5 να έχει παγώσει ε'αόριστον λόγω της μαζικής απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ (Writer's Guild of America), αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι πρωταγωνιστές της πιο διάσημης σειράς του Netflix δεν μπορούν να πετάνε teasers στο κοινό. 

Ο Finn Wolfhard που υποδύεται τον Mike Wheeler στο Stranger Things θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο και επικό φινάλε που θα γραφτεί με την επερχόμενη 5η σεζόν. Μιλώντας στο Collider, όμως θέλησε να αποκαλύψει ότι πολλά από τα αναπάντητα ερωτήματα της σειράς θα απαντηθούν. 

Παρόλο που δεν έχει ιδέα πώς τελειώνει το Stranger Things, ανέφερε τα εξής για τα όσα μπορεί να αποκαλύψει για την 5η σεζόν: "Λοιπόν, νομίζω ότι θα απαντήσει σε πάρα πολλά ερωτήματα σχετικά με την ιστορία του Stranger Things, το χτίσιμο του κόσμου. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα χαρούν με την επιστροφή... Είναι η τελευταία σεζόν, οπότε θέλουμε να επιστρέψουμε στις ρίζες του γιατί η σειρά ήταν τόσο ξεχωριστή εξ αρχής και γιατί οι δυναμικές είναι τόσο ξεχωριστές εξ αρχής, και να επιστρέψουμε σε αυτές. Θα είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Είμαι ενθουσιασμένος, προφανώς, που θα επιστρέψω και θα το γυρίσουμε. Νομίζω ότι θα είναι πολύ στενάχωρο, αλλά επίσης είμαι ενθουσιασμένος, ως θαυμαστής, που θα το παρακολουθήσω, και είμαι ενθουσιασμένος να δω πού θα καταλήξει ο καθένας... Δεν ξέρω καν πώς τελειώνει, πραγματικά. Έχω διαβάσει μόνο τα τρία πρώτα, οπότε θα δούμε. Αλλά ναι, είμαι ενθουσιασμένος να δω πού θα πάει η πορεία όλων των χαρακτήρων".

Πριν μερικούς μήνες το επίσημο account των σεναριογράφων του Stranger Things πήγε να αποκαλύψει πτυχές της 5ης σεζόν με τον πιο παράξενο τρόπο, μέσω μιας αφίσα για το Evil Dead Rise, βάζοντας τους fans να αρχίσουν τις θεωρίες στα σχόλια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για το Stranger Things 5 στο Netflix, ειδικά μετά και την παύση παραγωγής λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.