Maestro: Νέα ματιά στη 2η σεζόν με Φάνη Μουρατίδη και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου έχουν σταματήσει προσωρινά
02 Ιουνίου 2023 16:33
Maestro: Νέα ματιά στη 2η σεζόν με Φάνη Μουρατίδη και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει προσωρινά για τη 2η σεζόν του Maestro στο νησί των Παξών, όμως τα social media της σειράς του Netflix και του Mega παραμένουν ενεργά. Στο νέο υλικό που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram, πήραμε μερικά νέα στιγμιότυπα από την Σοφία και τον Φάνη, της Μαρίσσας Τρανταφυλλίδου και του Φάνη Μουρατίδη αντίστοιχα. 

Λόγω της καλοκαιρινής σεζόν τα γυρίσματα έπρεπε να διακοπούν προσωρινά καθώς το νησί των Παξών βουλιάζει αυτόν τον καιρό από τουρίστες, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο για την παραγωγή να μένει στο νησί για τα γυρίσματα. 

Αν και δεν είναι αποκαλυπτικές ως προς την πλοκή της 2ης σεζόν, ξεχωρίζουν για την αισθητική τους με το πορτοκαλί να κυριαρχεί και στα δύο στιγμιότυπα. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

Μετά τη διακοπή της καλοκαιρινής σεζόν, το συνεργείο της Foss Productions θα επιστρέψει στο νησί τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα των υπόλοιπων επεισοδίων. Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης διατύπωσε πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το σενάριο των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της 2ης σεζόν, των οποίων τα γυρίσματα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

"Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού", είπε ο Παπακαλιάτης χαρακτηριστικά.

Έχουμε και μια εκτίμηση για το πότε θα επιστρέψει η σειρά τουλάχιστον στο Mega. Η 2η σεζόν του Maestro θα προβληθεί προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Ο Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι θα συστηθούμε σε αρκετά νέα πρόσωπα και πως η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.