Jack Ryan 4η σεζόν: Το επικό φινάλε της σειράς έρχεται με τον John Krasinski έτοιμο για όλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στην τελευταία σεζόν της σειράς της Amazon
01 Ιουνίου 2023 20:31
Jack Ryan 4η σεζόν: Το επικό φινάλε της σειράς έρχεται με τον John Krasinski έτοιμο για όλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon έδωσε μια πρώτη καταιγιστική ματιά στην 4η σεζόν του Jack Ryan με τον John Krasinski, η οποία θα είναι το οριστικό φινάλε της σειράς και αναμένεται να προβληθεί στις 30 Ιουνίου.

Η σειρά "Jack Ryan" είναι μια από τις πιο επιτυχημένες του Prime Video, βασισμένες στην ομώνυμη σειρά κατασκοπικών βιβλίων του Tom Clancy, όπου στο κινηματογραφικό παρελθόν τον ρόλο έχουν ενσαρκώσει κι άλλοι μεγάλοι αστέρες όπως ο Alec Baldwin, ο Harrison Ford, ο Ben Affleck και ο Chris Pine. 

Χάρη στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα παίρνουμε μια γεύση από την πλοκή του φινάλε καθώς η τελευταία του αποστολή θα είναι και αυτή που θα τεντώσει τα όρια του Jack Ryan. 

Παρά το ότι η 3η σεζόν περιείχε 8 επεισόδια, η ερχόμενη 4η σεζόν θα περιλαμβάνει μόλις 6 επεισόδια όντας και η πιο σύντομη όλων, αλλά μάλλον και η πιο εκρηκτική από όλες, καθώς πρόκειται για τον επίλογο του χαρακτήρα που υποδύθηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά ο Krasinski. 

Δείτε το trailer της 4ης και τελευταίας σεζόν του Jack Ryan

Οι Wendell Pierce, Michael Kelly και Betty Gabriel θα επιστρέψουν από τις προηγούμενες σεζόν, μαζί με την Abbie Cornish ως Cathy Mueller, η οποία εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην πρώτη σεζόν. Ο Michael Peña και ο Louis Ozawa είναι ανάμεσα στις νέες προσθήκες της τέταρτης σεζόν, ως Domingo Chavez και Chao Fah, αντίστοιχα.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν έχε ως εξής: "Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Jack Ryan του Tom Clancy βρίσκει τον ομώνυμο χαρακτήρα στην πιο επικίνδυνη αποστολή του: αντιμετωπίζει έναν εχθρό τόσο ξένο όσο και οικείο. Ως ο νέος αναπληρωτής διευθυντής της CIA, ο Τζακ Ράιαν έχει αναλάβει να ξεσκεπάσει την εγχώρια διαφθορά, και με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτει μια σειρά από ύποπτες μυστικές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να εκθέσουν το τρωτό σημείο της χώρας. Καθώς ο Τζακ και η ομάδα του ερευνούν πόσο βαθιά είναι η διαφθορά, ανακαλύπτει μια πολύ χειρότερη πραγματικότητα - τη σύγκλιση ενός καρτέλ ναρκωτικών με μια τρομοκρατική οργάνωση - αποκαλύπτοντας τελικά μια συνωμοσία που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην πατρίδα και δοκιμάζοντας την πίστη του ήρωά μας στο σύστημα που πάντα αγωνιζόταν να προστατεύσει".

Η 4η και τελευταία σεζόν του Jack Ryan θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.