The Office: Η Amazon ετοιμάζει την Αυστραλιανή βερσιόν

Γνωρίστε το The Office Australia
31 Μαΐου 2023 23:24
The Office: Η Amazon ετοιμάζει την Αυστραλιανή βερσιόν

Η Amazon ετοιμάζει μια διαφορετική Αυστραλιανή βερσιόν του The Office με πρωταγωνίστρια την Felicity Ward των Wakefield και The Inbetweeners 2. Με τίτλο The Office Australia, η σειρά πρόκειται να μεταδοθεί παγκοσμίως -εκτός τις ΗΠΑ- μέσα από το Prime Video το 2024. Ουσιαστικά πρόκειται για μία από τις πολλές διεθνείς προσαρμογές της σειράς που γίνονται σε πολλές χώρες και όχι για κάποιο remake της κεντρικής σειράς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Αυστραλή κωμικός θα υποδυθεί την Hannah Howard, MD της κατασκευάστριας εταιρίας Flinley Craddick. Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την 13η προσαρμογή του The Office, το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά από τον Ricky Gervais και τον Stephen Merchant και θεωρείται ακόμη και σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της τηλεόρασης. Άλλες βερσιόν της σειράς είναι αυτές στην Γαλλία, στον Καναδά, στη Χιλή, στο Ισραήλ και στη Μέση Ανατολή.

Το The Office Australia έχει πάρει το πράσινο φως για 8 επεισόδια και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο στο Σίδνεϋ. Στην παραγωγή, εκτός από την Amazon βρίσκονται και οι BBC Studios Australia, New Zealand και Bunya Entertainment. Όπως αναφέρει το Variety, πρόκειται για ένα “Amazon Original” σόου που δε θα κυκλοφορήσει όμως στην Αμερική.

Η Ward επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στη νέα σειρά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Στη νέα σειρά της Amazon θα δείτε και τους Edith Poor (The Power of the Dog), Steen Raskopoulos (The Duchess), Shari Sebbens (Thor: Love and Thunder), Josh Thomson (Young Rock), Jonny Brugh (What We Do in the Shadows), Pallavi Sharda (The Twelve), Susan Ling Young (Hungry Ghosts), Raj Labade, Lucy Schmit και Firass Dirani (Underbelly).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.