Netflix: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την 6η σεζόν του Black Mirror – Δείτε το νέο trailer

Ετοιμαστείτε για την πιο απρόβλεπτη σεζόν
31 Μαΐου 2023 17:52
Netflix: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την 6η σεζόν του Black Mirror – Δείτε το νέο trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για την 6η σεζόν του Black Mirror, το οποίο επιστρέφει με νέα επεισόδια μετά από αρκετό καιρό που βρισκόταν στον «πάγο». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πλατφόρμα, τα νέα επεισόδια είναι τα πιο απρόβλεπτα, τα πιο ασυμβίβαστα και τα πιο απρόσμενα που έχετε δει ποτέ στη σειρά.

Μαζί με το νέο trailer, το Netflix αποκάλυψε πότε ακριβώς θα παίξει η 6η σεζόν του Black Mirror, καθώς παρόλο που γνωρίζαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, δεν ξέραμε πότε ακριβώς. Φαίνεται ωστόσο ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου.

Παρακολουθήστε το επίσημο και συγκλονιστικό trailer παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη της 6ης σεζόν αναφέρει: Διεστραμμένες ιστορίες και απειλές που διαδραματίζονται σε πολλές εποχές επιφυλάσσουν αμέτρητες εκπλήξεις στην πιο απρόβλεπτη σεζόν της σειράς-ανθολογίας.

Πρόσφατα μάθαμε και τους τίτλους των πέντε επεισοδίων του νέου κύκλου και είναι τα εξής: Επεισόδιο 1 – Τίτλος: Joan is Awful, Επεισόδιο 2 – Τίτλος: Loch Henry, Επεισόδιο 3 – Τίτλος: Beyond the Sea, Επεισόδιο 4 – Τίτλος: Mazey Day, Επεισόδιο 5 – Τίτλος: Demon 79. Για να μάθετε και την πλοκή τους, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton, Rory Culkin, Zazie Beetz, Clara Rugaard, Danny Ramirez, Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley, David Shields, Samuel Blenkin, Myha'la Herrold, Daniel Portman, John Hannah, Monica Dolan, Salma Hayek, Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes και Himesh Patel.

Ο Charlie Brooker, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς έγραψε μερικά επεισόδια στην 6η σεζόν και δήλωσε πρόσφατα ότι με αυτόν τον κύκλο θέλει να εκπλήξεις όλους τους fans, ανατρέποντας κάποιες από τις δικές του βασικές αρχές σχετικά με το τι να περιμένει κανείς από το Black Mirror. Για να το κάνει αυτό, είπε ότι πρόσθεσε κάποια νέα στοιχεία που σίγουρα δεν περιμένει να δει κανείς.

Το Black Mirror: Season 6 (Μαύρος Καθρέφτης: Σεζόν 6) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουνίου.