Succession: Ο Jeremy Strong απαντά στα παράπονα των συμπρωταγωνιστών του για το method acting

“Kendall Roy“ εναντίον “Logan Roy“ και στην πραγματική ζωή
31 Μαΐου 2023 16:36
Succession: Ο Jeremy Strong απαντά στα παράπονα των συμπρωταγωνιστών του για το method acting

Τώρα που το Succession αποτελεί παρελθόν μιας και ολοκληρώθηκε η σειρά του HBO την περασμένη Κυριακή, με διθυραμβικά σχόλια για το φινάλε της, ένας εκ των πρωταγωνιστών έδωσε απάντηση στα παράπονα ενός συμπρωταγωνιστή του. 

Ο λόγος για τον Jeremy Strong που υποδύεται τον Kendall Roy, ο οποίος χρησιμοποιεί την ιδιαίτερη τεχνική του 'method acting' για να ερμηνεύσει το ρόλο του, πράγμα που έχει κάνει ανυπόφορη τη ζωή για μερικούς και ιδίως για τον επί της οθόνης πατέρα του. Βλέπετε σε παλιότερα συνέντευξη ο Brian Cox που παίζει τον Logan Roy είχε κατακεραυνώσει το method acting του συναδέλφου του, λέγοντας πως είναι "γ****να ενοχλητικό". 

Πάνω σε αυτά τα λόγια, απάντησε ο "Kendall" στον πατέρα του "Roy" και στην πραγματική ζωή. Συγκεκριμένα, ο Strong μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline απάντησε ευθέως στα παράπονα του Cox λέγοντας:

"Αυτό που θα πω είναι ότι πιστεύω πως ό,τι συμβαίνει στον εργασιακό χώρο και σε ένα πλατό είναι ιερό και πρέπει να προστατεύεται και να διασφαλίζεται. Και αυτό περιλαμβάνει το πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για το πώς εργάζονται και πώς εργάζονται οι άνθρωποι. Με καταλαβαίνετε; Είναι λίγο σαν την κατάσταση " δεν μιλάμε για το Fight Club". Θα πω επίσης ότι πιστεύω ότι ο Brian είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Χαίρομαι που διανύει αυτή την περίοδο στην καριέρα του. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου να βρίσκομαι στο πλευρό του".

Βέβαια η απάντησή του δεν στάθηκε εκεί και θέλοντας να δώσει μια πιο σφαιρική άποψη του τι πιστεύει ο ίδιος είπε: "Η αλήθεια είναι ότι προετοιμάζεσαι, μαθαίνεις τις ατάκες σου, προετοιμάζεσαι όσο καλύτερα μπορείς. Και μετά τα υπόλοιπα είναι ένα είδος μυστηρίου, και όλα τα άλλα είναι μαλακίες, καταλαβαίνεις; Όπως ότι, στην πραγματικότητα, μάλλον δεν διαφέρω και πολύ από τον Brian, ούτε αυτός διαφέρει και πολύ από μένα. Όλοι προσπαθούμε να φτάσουμε στην αλήθεια, και όπως και να βγει ο καθένας από αυτό είναι αποδεκτό. Θέλω να πω, δεν μπορείς να διαφωνήσεις με τη δουλειά που κάνει, και δεν νομίζω ότι μπορεί να διαφωνήσει με τη δουλειά που κάνω εγώ"

Ο Strong που έχει βραβευτεί με Emmy Α' Ανδρικού ρόλου (έχοντας δύο υποψηφιότητες) αναγνωρίζει ότι είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, με τον ίδιο να καταλήγει στην απάντησή του: Ξέρετε, εγώ ακούω, δουλεύω με τον τρόπο που δουλεύω και δεν ξέρω πώς να το κάνω διαφορετικά. Δουλεύω μόνο για να προσπαθήσω να υπηρετήσω το υλικό όσο καλύτερα μπορώ. Όσο για τον λευκό θόρυβο, έχεις δίκιο. Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, στην εποχή μας, όπου μιλάμε για το πόσο τερεβινθέλαιο και λινέλαιο αναμειγνύει αυτός ο ζωγράφος και με ποιο χέρι κρατάει το τσιγάρο και λιγότερο για το "τι είναι ο πίνακας;". Ποιο είναι το έργο; Οπότε, ξέρετε, όλον αυτόν τον διάλογο κατά κάποιον τρόπο, θα προτιμούσα να τον άφηνα έτσι. Αυτό που έχει σημασία είναι το έργο".

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Succession, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης θα βρείτε πατώντας εδώ