The Last of Us: Τι αποκάλυψε το HBO για το ενδεχόμενο της 3ης σεζόν - Είναι στον 'αέρα';

Η επικεφαλής των δραματικών σειρών του HBO μιλάει για το εάν θα υπάρξει 3ος κύκλος
31 Μαΐου 2023 14:02
The Last of Us: Τι αποκάλυψε το HBO για το ενδεχόμενο της 3ης σεζόν - Είναι στον 'αέρα';

Οι showrunners της σειράς του The Last of Us μπορεί να έχουν διαμηνύσει ότι σχεδιάζουν όχι μόνο τη 2η αλλά και την 3η σεζόν, όμως πέραν αυτών, δεν έχει εγγυηθεί κανείς άλλος πως θα φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, το πιο δημοφιλές σόου του HBO μαζί με το Game of Thrones. 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε επίσημα ότι το The Last of Us θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν, η οποία θα μας μεταφέρει στα γεγονότα του The Last of Us Part II. Ωστόσο, οι Craig Mazin και Neil Druckmann είχαν δηλώσει ότι τα γεγονότα είναι τόσα πολλά στο sequel της Naughty Dog που το πιο πιθανό είναι να "σπάσει" και το υπόλοιπο μισό του παιχνιδιού να μεταφερθεί στην 3η σεζόν. 

Η Francesca Orsi, επικεφαλής δραματικών σειρών του HBO μίλησε στο Deadline για το θέμα της 3ης σεζόν του The Last of Us, λέγοντας εν ολίγοις ότι "τίποτα δεν είναι εγγυημένο": 

Νομίζω ότι ο Craig και ο Neil ακόμα σκέφτονται το σημείο στο οποίο θα καταλήξουν. Έχουμε ακούσει αόριστα ότι υπάρχει σκέψη για μια 3η σεζόν της σειράς, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα, προχωράμε μία σεζόν τη φορά. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σε αυτό το σημείο ότι θα έχουμε 3η σεζόν, αλλά ξέρω ότι και οι δύο έχουν ένα όραμα για την 3η σεζόν. Αν αυτό ευνοεί την πραγματοποίηση περισσότερων σεζόν, δεν το ξέρω ακόμα".

Οι δηλώσεις της Orsi έρχονται για να μετριάσουν τις προσδοκίες του κοινού της σειράς, καθώς η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ έχει πληγώσει την παραγωγή της 2ης σεζόν, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το παράθυρο κυκλοφορίας. Τα αρχικά πλάνα του HBO ήθελαν τη 2η σεζόν του The Last of Us να κάνει πρεμιέρα εντός του 2025

Πάντως οι συντελεστές της σειράς του HBO που λατρεύτηκε έχουν ήδη αφουγκραστεί τα παράπονα των fans και έχουν υποσχεθεί πολλές αλλαγές και βελτιώσεις για τη 2η σεζόν του The Last of Us

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).