The Idol: Το HBO κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σειρά του Sam Levinson του Euphoria

Στις 4 Ιουνίου η πρεμιέρα με The Weeknd και Lily Rose Depp
30 Μαΐου 2023 21:17
The Idol: Το HBO κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σειρά του Sam Levinson του Euphoria

Μετά από τα αρκετά teasers και το φωτογραφικό υλικό, το HBO επιστρέφει και μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη νέα σειρά του Sam Levinson (Euphoria), η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το The Idol, που έχει πρωταγωνιστή τον The Weeknd.

Το επίσημο trailer έχει ολοκαίνουργια πλάνα που δεν είχαν δημοσιευθεί στο παρελθόν και θέλει να σας δώσει μια καλύτερη γεύση από αυτό που ετοίμασε ο δημιουργός του Euphoria παρέα με τον Abel Tesfaye ή αλλιώς The Weeknd και την Lily Rose Depp. Το ίδιο το HBO είχε δηλώσει παλιότερα ότι πρόκειται για μία «αρρωστημένη» σειρά από τα στριμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η σειρά δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού όπως σάς ενημερώσαμε πρόσφατα, κυριολεκτικά πάτωσε στο Rotten Tomatoes όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

 

Η πλοκή της σειράς τοποθετεί σαν κεντρικό πρόσωπο την ανερχόμενη ποπ σταρ της Rose Depp, στο μονοπάτι ενός guru αυτοβελτίωσης (Abel "The Weeknd" Tesfaye), όπου αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και δελεαστικά απόκρυφα σκηνικά.

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink.

Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα στο Max στις 4 Ιουνίου.