Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτό θα είναι το μέλλον του μετά την τελευταία ταινία;

Υπόνοιες πως θα κάνει τηλεοπτική σειρά αφήνει ο σκηνοθέτης του Kill Bill
30 Μαΐου 2023 11:51
Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτό θα είναι το μέλλον του μετά την τελευταία ταινία;

Η 10η ταινία του Quentin Tarantino, με τίτλο "The Movie Critic", αναμένεται να είναι και η τελευταία της φιλμογραφίας του, κάτι που έχει δηλώσει επανειλημμένα ο εμβληματικός σκηνοθέτης. Τελευταία όμως οι δημοσιογράφοι τον ρωτάνε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στην καριέρα του, όντας ένας από τους πιο επιδραστικούς και καταξιωμένους δημιουργούς του Χόλιγουντ των τελευταίων 30 ετών. 

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον ίδιο, καθώς μιλώντας στο Deadline για το The Movie Critic, ανοίχτηκε περισσότερο για αυτό το θέμα. Διαμήνυσε ξανά ότι θα αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλης διάρκειας και άφησε υπονοούμενο πως ίσως να κάνει μια τηλεοπτική σειρά ή ακόμη και μια ταινία μικρού μήκους ή και θεατρικό έργο

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: "Θα μπορούσα να κάνω μια τηλεοπτική σειρά. Δεν είπα ότι θα φύγω και θα χαθώ μέσα στη νύχτα, εντάξει; Θα μπορούσα, λοιπόν, να κάνω μια σειρά. Να κάνω μια ταινία μικρού μήκους ή ένα θεατρικό έργο. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που θα μπορούσα να κάνω αλλά μάλλον θα επικεντρωθώ περισσότερο στο γράψιμο.

Μέχρι τώρα ο Κουέντιν Ταραντινο έχει σκηνοθετήσει 9 ταινίες που είναι οι εξής: Reservoir Dogs (1992), Pulp Fiction (1994), Jackie Brown (1997), Kill Bill: Vol. 1 - Vol. 2 (2003/04 και μετράνε ως μία ταινία), Death Proof (2007), Inglorious Basterds (2009), Django Unchained (2012), The Hateful Eight (2015), Once Upon A Time in Hollywood (2019). 

Όσο για το The Movie Critic, μάθαμε πρόσφατα νέες πληροφορίες που αφορούν την πλοκή του. Αυτή θα εξιστορεί τη ζωή ενός άνδρα που έγραφε κριτικές για ταινίες πορνό το 1977 στην Καλιφόρνια. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν διάσημος αλλά συνήθιζε να γράφει κριτικές για ένα συγκεκριμένο ροζ περιοδικό. Μια από τις δουλειές που έκανε ως έφηβος ο Ταραντίνο ήταν να γεμίζει αυτόματους πωλητές με περιοδικά και ανακάλυψε ανάμεσά τους αυτό το "ενδιαφέρον περιοδικό".