Game of Thrones: Τι γίνεται με την spinoff σειρά του Jon Snow; Το HBO αποκαλύπτει

Δεν έχει κλειδώσει η επιστροφή του kit Harington στο σύμπαν του Game of Thrones
30 Μαΐου 2023 10:53
Game of Thrones: Τι γίνεται με την spinoff σειρά του Jon Snow; Το HBO αποκαλύπτει

Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα για την υπό ανάπτυξη spinoff σειρά του Game of Thrones με τον Jon Snow, στην οποία ο Kit Harington αναμένεται να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο του. 

Τώρα, χάρη στην Francesca Orsi, επικεφαλής δραματικών σειρών του HBO, μάθαμε που βρίσκεται η σειρά "SNOW" (όπως είναι ο προσωρινός της τίτλος), καθώς ακόμη δεν έχει πάρει το "πράσινο φως" του δικτύου. Όπως δήλωσε στο Deadline η Orsi, το HBO "συνεργάζεται στενά με τους σεναριογράφους" ώστε να πάρει μπρος η spinoff σειρά, μόνο που ακόμη δεν έχει παρθεί η "επίσημη απόφαση για το εάν θα προχωρήσει μέχρι τέλους", δηλαδή να πάρει την τελική έγκριση και να προχωρήσει η παραγωγή προς τα πλατό. 

Ίσως για αυτόν τον λόγο ο πρωταγωνιστής και οραματιστής της σειράς, Kit Harington, δε θέλησε να μιλήσει περαιτέρω για το project, καθώς όπως όλα δείχνουν η κατάστασή του ακόμη είναι ρευστή. Υπάρχει κιόλας αυτόν τον καιρό το εμπόδιο της απεργίας του WGA που ήδη έχει επηρεάσει μια άλλη υπό ανάπτυξη spinoff σειρά, το "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night", του οποίου η παραγωγή διακόπτεται για όσο θα διαρκέσει η απεργία. 

Την ύπαρξη της σειράς είχε επιβεβαιώσει και η "Daenerys Targaryen" δηλαδή η ηθοποιός Emilia Clarke λέγοντας: "Μου μίλησε για αυτό και γνωρίζω ότι υπάρχει. Απο ότι καταλαβαίνω είναι δημιούργημα του Kit. Επομένως ότι θα δείτε, ελπίζω εάν συμβεί, θα είναι εγκεκριμένο από τον Kit Harington."

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen. Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. Ακόμη, όμως, επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος