The Mandalorian: Ο Pedro Pascal έλυσε το μυστήριο - Φοράει την στολή ή όχι τελικά στα γυρίσματα;

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και επιβεβαίωσε τις φήμες γύρω από τον ρόλο του στο Star Wars
30 Μαΐου 2023 08:48
The Mandalorian: Ο Pedro Pascal έλυσε το μυστήριο - Φοράει την στολή ή όχι τελικά στα γυρίσματα;

Τα τελευταία χρόνια μετά και το "The Mandalorian", o Pedro Pascal έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Χόλιγουντ κάνοντάς τον όχι μόνο περιζήτητο αλλά και έναν πολυάσχολο ηθοποιό. Οι fans του Star Wars αναρωτιόντουσαν αν o Pascal υποδύεται κανονικά τον Mando στο πλατό με την φυσική του παρουσία μιας και είχαν κυκλοφορήσει φήμες, πως λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του, δε μπορεί να δίνει συνεχώς το παρών. 

Τελικά, την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Pascal στο πλαίσιο του Actor's Roundtable του The Hollywood Reporter, εξηγώντας την κατάσταση με τον ρόλο του Din Djarin και τις αρμοδιότητές του στην σειρά του Star Wars του Disney Plus. "Για το μεγαλύτερο μέρος του ρόλου" όπως είπε απλώς κάνει τα voiceovers του Din Djarin, καθώς ο Brendan Wayne είναι ο ηθοποιός κάτω από τη στολή του στο πλατό της Lucasfilm, ενώ ο Lateef Crowder εκτελεί όλα τα stunts που απαιτούνται με την Beskarιανή στολή. 

"Κάναμε πολλούς πειραματισμούς, με το να φοράω τη στολή για πολλές σκηνές και να σας πω την αλήθεια, το σώμα μου δεν άντεχε την πίεση αυτή για τέσσερις ολόκληρους μήνες. Αλλά την έχω φορέσει. Ήμουν μέσα σε αυτό ένα μεγάλο διάστημα, ένα ευέλικτο διάστημα. Αλλά τώρα το λύσαμε, το οποίο είναι σούπερ καλό, και παραδόξως, μου έδωσε την ευκαιρία να μπορέσω να πάω και να κάνω κάτι άλλο". - Pedro Pascal

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως η ερμηνεία του Wayne με τη στολή του "Mando" είναι καλύτερη από τη δική του και πως δε θα άλλαζε τίποτα σε αυτή, ακόμη κι αν μπορούσε. Σε αντίθεση με τη 2η σεζόν, ο 48χρονος ηθοποιός δε χρειάστηκε να βγάλει καθόλου το κράνος του, επομένως η ερμηνεία του για την 3η σεζόν ήταν αποκλειστικά με voiceovers. 

Τα τελευταία νέα για την 4η σεζόν του The Mandalorian δεν ήταν θετικά, καθώς ενδέχεται να καθυστερήσει η κυκλοφορία της λόγω της απεργίας του Writer's Guild of America.