Netflix: Ο Arnold Schwarzenegger στην κορυφή των trends της υπηρεσίας

Με τη νέα σειρά Fubar
29 Μαΐου 2023 16:37
Netflix: Ο Arnold Schwarzenegger στην κορυφή των trends της υπηρεσίας

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει νέο περιεχόμενο στο Netflix και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δεκάδα των trends να αλλάξει. Αυτή τη στιγμή, η νέα σειρά της υπηρεσίας με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger είναι στη νούμερο 1 θέση.

Φαίνεται ότι ο κόσμος έτρεξε να παρακολουθήσει τη νέα σειρά δράσης, Fubar, με πρωταγωνιστή τον “Terminator”, ενώ συνεχίζει να βλέπει το Muted, το οποίο έχει πλέον τη 2η θέση. Το Xo, Kitty είναι 3ο, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Queen Charlotte: A Bridgeton Story και Selling Sunset, μιας και έχουν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Την 6η θέση έχει αυτή τη στιγμή το The Creature Cases, ενώ το Turn of the Tide την 7η. Το Firefly Lane παραμένει μέσα στα trends αρκετές εβδομάδες μετά την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων και το βρίσκουμε στην 8η θέση, μπροστά από τα The Parisian Agency και Blacklist αντίστοιχα.

Οι πιο δημοφιλείς σειρές στο Netflix Ελλάδας σήμερα:

  1. Fubar
  2. Muted
  3. Xo, Kitty
  4. Queen Charlotte: A Bridgeton Story
  5. Selling Sunset
  6. The Creature Cases
  7. Turn of the Tide
  8. Firefly Lane
  9. The Parisian Agency
  10. Blacklist

Λίγα λόγια για το Fubar:

Το Fubar αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει οι Phil Abraham, Steven A. Adelson, Holly Dale και Stephen Surjik, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Cait Duffy, Michael J. Gutierrez και Nick Santora.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ.

Fubar: Κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά του Arnold Schwarzenegger στο Netflix

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio.

Το Fubar παίζει αποκλειστικά στο Netflix.