Euphoria: Θα καθυστερήσει κι άλλο η 3η σεζόν – Όλες οι νέες πληροφορίες

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για τη συνέχεια
27 Μαΐου 2023 10:39
Euphoria: Θα καθυστερήσει κι άλλο η 3η σεζόν – Όλες οι νέες πληροφορίες

Πότε θα επιστρέψει το Euphoria στις οθόνες σας; Αυτήν την απάντηση θέλει τώρα να δώσει η Francesca Orsi, η οποία είναι επικεφαλής για τα δραματικά σόου του HBO. Ο κόσμος φαίνεται ότι ζητάει να μάθει κάτι νέο για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, αλλά πάει καιρός από τότε που άκουσε κάτι γι΄ αυτήν.

Η Orsi έδωσε μια συνέντευξη στο Deadline, όπου μιλάει για την τρέχουσα κατάσταση μερικών σειρών του HBO. Το Euphoria είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές σειρές τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι οι προσδοκίες του κοινού για την 3η σεζόν είναι μεγάλες. Σύμφωνα με εκείνη, λοιπόν, το Euphoria πρόκειται να επιστρέψει και πάλι κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Ναι, όπως φαίνεται θα πρέπει να «οπλιστείτε» με αρκετή υπομονή μέχρι να παρακολουθήσετε τη συνέχεια.

Είμαστε πολύ περήφανοι που θα επιστρέψουν σειρές όπως τα The Last of Us, House of the Dragon, White Lotus και Euphoria.

Και μάλλον γι’ αυτό φταίει ότι ο Sam Levinson, ο οποίος είναι ο δημιουργός του Euphoria ασχολείται αυτό τον καιρό με διάφορα projects, όπως το The Idol που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο HBO. Επίσης, όπως λέει το Deadline και το πρόγραμμα της Zendaya είναι πλήρες, ενώ συμβαίνει και η απεργία των σεναριογράφων στις ΗΠΑ εδώ και τρεις εβδομάδες.

Οι δηλώσεις της Orsi:

Το Euphoria είναι από αυτά τα σόου που ξεκινήσαμε να γράφουμε παράλληλα με το post-production του The Idol, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλά scripts. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, οπότε η παράδοση αυτού του σόου θα γίνει ιδανικά το 2025. Ο Sam θα καθορίσει πότε θα συναντηθούμε (για να πουν περισσότερα), ο οποίος τελειώνει τώρα με το The Idol.

Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer.

Στο Euphoria παίζουν επίσης οι Angus Cloud, Jacob Elordi, Maude Apatow, Alexa Demie, Sydney Sweeney, Barbie Ferreira, Nika King, Javon 'Wanna' Walton, Eric Dane, Storm Reid, Austin Abrams, Alanna Ubach, Algee Smith και άλλοι.

Για την ιστορία, το Euphoria κατάφερε να γίνει μια αγαπημένη σειρά για κοινό και κριτικούς και η 2η μεγαλύτερη σε τηλεθέαση σειρά του HBO και βρισκόταν πίσω από το Game of Thrones.