Blade Runner 2099: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της sequel σειράς της Amazon

Η απεργία του WGA συνεχίζεται και παρασέρνει μια ακόμη τηλεοπτική παραγωγή
26 Μαΐου 2023 20:43
Blade Runner 2099: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της sequel σειράς της Amazon

Η απεργία του WGA, δηλαδή του Σωματείου Σεναριογράφων του Χόλιγουντ, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σιγά-σιγά η βιομηχανία νιώθει τις επιπτώσεις της αφού μια ακόμη σειρά έπεσε θύμα της. 

Ο λόγος για το Blade Runner 2099 της Amazon η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ScreenDaily διέκοψε λόγω της απεργίας του WGA τα γυρίσματά της. Το πλατό της sequel σειράς του 'Blade Runner 2049' βρίσκονται στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας και η τοπική κοινωνία δήλωσε δυσαρεστημένη από την έκβαση αυτή. 

Το project ήταν μια μεγάλη παραγωγή για την Ιρλανδία, με την Amazon να προετοιμάζει το έδαφος εδώ και πάρα πολλούς μήνες, η οποία ελπίζει να βρεθεί μια λύση στα αιτήματα των σεναριογράφων του Χόλιγουντ και να επιστρέψει το συνεργείο στη δουλειά του. 

Όπως προαναφέραμε το Blade Runner 2099 θα αποτελέσει συνέχεια της ταινίας "Blade Runner 2049" του Denis Villeneuve στην οποία πρωταγωνίστησαν οι Ryan Gosling και Harrison Ford. Θα αποτελέσει μια μίνι σειρά που θα προβληθεί στο Amazon Prime Video με παραγωγό τον Ridley Scott και την Scott Free Productions, αλλά και την Silka Luisa (Shining Girls) ως showrunner. Επίσης έγινε γνωστό πρόσφατα ότι ο Jeremy Podeswa θα σκηνοθετήσει τον πιλότο της σειράς, όντας 4 φορές υποψήφιος για Emmy βραβείο και έχοντας εμπειρία από σειρές όπως Game of Thrones, Boardwalk Empire, The Mosquito Coast και The Pacific

Ακόμη δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για την πλοκή της σειράς Blade Runner 2099 ούτε και το πότε θα προβληθεί στο Amazon Prime Video.