Manifest: Αυτό το βίντεο θα σας υπενθυμίσει όλα όσα έγιναν πριν έρθουν τα τελευταία επεισόδια

Ένα recap από το Netflix
26 Μαΐου 2023 18:50
Manifest: Αυτό το βίντεο θα σας υπενθυμίσει όλα όσα έγιναν πριν έρθουν τα τελευταία επεισόδια

Δε θυμάστε ακριβώς τι είχε συμβεί στο 1ο μέρος της 4ης σεζόν του Manifest; Το Netflix θέλει να σας βοηθήσει πάνω σε αυτό με ένα ολοκαίνουργιο βίντεο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στις 2 Ιουνίου θα έρθουν τα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, τα οποία πρόκειται αν βάλουν οριστική τελεία σε αυτήν την ιστορία που ξεκίνησε το 2018.

Το νέο βίντεο που μόλις ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Netflix στο YouTube είναι ουσιαστικά ένα recap με όλα όσα έγιναν στο Part 1 και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το δείτε τώρα προτού γίνει διαθέσιμο το φινάλε.

Παρακολουθήστε το παρακάτω:

 

Η επίσημη σύνοψη για τα τελευταία επεισόδια λέει τα εξής:

Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.

Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon. Στη σειρά είδαμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 του Montego Air, οι οποίοι επιστρέφουν από μια φαινομενικά κανονική πτήση από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη και διαπιστώνουν ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια και όλοι οι επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

Για την ιστορία, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Manifest από το NBC, το οποίο είχε κοπεί μετά την 3η σεζόν του, ύστερα από τις μέτριες κριτικές που είχε λάβει. Η streaming υπηρεσία, έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την Warner Bros. Television, έτσι ώστε να φέρει στην πλατφόρμα την 4η και τελευταία σεζόν.

Πατώντας εδώ θα βρείτε και όλες τις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα έρθουν στο Netflix μέσα στον Ιούνιο.

Τα τελευταία επεισόδια του Manifest έρχονται στο Netflix στις 2 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.