Το Amazon Prime «πετσόκοψε» το Netflix για τις χρεώσεις στους κοινούς λογαριασμούς

Δείτε την όχι και τόσο διακριτική μπηχτή
26 Μαΐου 2023 13:25
Το Amazon Prime «πετσόκοψε» το Netflix για τις χρεώσεις στους κοινούς λογαριασμούς

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το τέλος για τους κοινούς λογαριασμούς στο Netflix έφτασε, αφού η εταιρία επέβαλε νέες τσουχτερές χρεώσεις για όσους μοιράζονται τον ίδιο κωδικό. Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, αφού μόνο μέχρι δύο επιπλέον άτομα θα μπορούν να προστεθούν και αυτά υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Φυσικά, αυτό προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις από την κοινότητα και με την εφαρμογή του μέτρου να έχει ξεκινήσει και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας από τους μεγάλους ανταγωνιστές στην μάχη των streaming υπηρεσιών αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο επίσημος βρετανικός λογαριασμός του Amazon Prime Video στο Twitter έκανε μια ανάρτηση που έγινε αμέσως viral. Η όχι και τόσο διακριτική μπηχτή κάνει απευθείας quote το περίφημο tweet του Netflix από το 2017 που έλεγε πως «αγάπη είναι να μοιράζεσαι τον ίδιο κωδικό». Περίπου έξι χρόνια μετά, εκμεταλλευόμενο την ιδανική συγκυρία, το Amazon Prime απάντησε με μια εικόνα από το μενού επιλογής θεατή της υπηρεσίας, από οι χρήστες έχουν μετονομαστεί σε ‘Everyone’, ‘Who, ‘Has, ‘Our, ‘Password’ και ‘<3’.

Πρακτικά, η εικόνα διαβάζει ως εξής: «Ποιος παρακολουθεί; Οποιοδήποτε έχει τον κωδικό μας» και επισημαίνει πως το Amazon Prime Video δεν επιβάλει έξτρα χρεώσεις για τις οικογένειες και τις παρέες που μοιράζονται τον ίδιο λογαριασμό.

Το tweet έγινε τόσο viral που μετρά 31 εκατομμύρια προβολές σε λίγες ώρες, με σχεδόν μισό εκατομμύριο likes. Δείτε το παρακάτω: