The Wheel of Time: Πρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για τη 2η σεζόν της σειράς της Amazon

Η σειρά φαντασίας του Prime Video είναι καθ’ οδόν
24 Μαΐου 2023 19:20
The Wheel of Time: Πρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για τη 2η σεζόν της σειράς της Amazon

Τα γυρίσματα της 2η σεζόν του The Wheel of Time ολοκληρώθηκαν τον Μάιο του 2022 και μόλις τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο υλικό από τη συνέχεια της σειράς του Amazon. Πιο συγκεκριμένα, το EW φέρνει στη δημοσιότητα πολλές φωτογραφίες από τη συνέχεια και σας προετοιμάζει για την πρεμιέρα αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Wheel of Time θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας την 1η του Σεπτεμβρίου, φυσικά με την Rosamund Pike ως Moiraine και τον Josha Stradowski ως Rand. Επίσης πρωταγωνιστούν οι: Marcus Rutherford ως Perrin Aybare, Zoë Robins ως Nynaeve al'Meara. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες όσον αφορά το που θα πάει η ιστορία στη 2η σεζόν, αλλά σίγουρα το “Dark One” θα επιστρέψει πιο δυνατό από ποτέ, μετά το φινάλε του 1ου κύκλου.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη 2η σεζόν του Wheel of Time:

Tα γυρίσματα της 2ης σεζόν έλαβαν χώρα σε πολλά μέρη του κόσμου όπως το Μαρόκο και την Πράγα. Η high-fantasy υπερπαραγωγή της Amazon βασίζεται στα μυθιστορήματα του Robert Jordan και ακολουθούν τις περιπέτειες της Moiraine και του Lan καθώς αναζητούν τον Dragon Reborn, έναν μάγο τόσο ισχυρό που είτε θα σώσει τον κόσμο από τον Dark One είτε θα τον καταστρέψει ο ίδιος, όπως ορίζει η προφητεία.

Η 2η σεζόν του Wheel of Time θα παίξει στο Prime Video 1η Σεπτεμβρίου.