Arcane 2η Σεζόν: Υπάρχουν νεότερα για την επιστροφή της League of Legends σειράς του Netflix

Μια από τις πιο αναμενόμενες τηλεοπτικές επιστροφές γενικότερα
22 Μαΐου 2023 13:32
Arcane 2η Σεζόν: Υπάρχουν νεότερα για την επιστροφή της League of Legends σειράς του Netflix

Τελευταία είχαμε μάθει από τα επίσημα χείλη της Riot Games για την καθυστέρηση της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν του Arcane, της animated σειράς στο σύμπαν του League of Legends, που προβλήθηκε μέσα από το Netflix και κυριολεκτικά καθήλωσε με την ποιότητά της σε όλα τα επίπεδα, όλους όσους την παρακολούθησαν. 

Φαίνεται όμως πως παρά το γεγονός ότι το στούντιο της Fortiche έχασε το ραντεβού για πρεμιέρα των νέων επεισοδίων του Arcane εντός του 2023, συνεχίζει πυρετωδώς τη δουλειά του. Τώρα όμως υπάρχει και μια ενημέρωση από τον showrunner, Christian Linke που αφορά το soundtrack της 2ης σεζόν, καθώς φαίνεται ότι συνθέτουν τα κομμάτια αυτόν τον καιρό, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα σημάδι ότι η παραγωγή της προχωράει χωρίς προβλήματα. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: "Το soundtrack της 2ης σεζόν του Arcane θα είναι πολύ ξεχωριστό. Θεέ και Κύριε!"

Αναμφίβολα ένα από τα highlights του Arcane ήταν το δυναμικό soundtrack με πολλά μοντέρνα κομμάτια από διάφορα genres της pop, της hip-hop, της ηλεκτρονικής και της rock μουσικής, αλλά το main theme με τίτλο "Enemy" από τους Imagine Dragons έγινε κυριολεκτικά ο ύμνος του Arcane εκτοξεύοντάς το στα charts των streaming υπηρεσιών κιόλας. 

Οπότε οι fans αναμένουν να γίνει κάτι παρόμοιο με ένα εξίσου ξεχωριστό soundtrack και για τη 2η σεζόν, με νέα κομμάτια που ίσως να γίνουν εξίσου δημοφιλή και να ακουστούν παντού. 

Ο CEO της Riot Games είχε δηλώσει τον περασμένο Απρίλιο τα εξής για τους λόγους που καθυστερούν τα νέα επεισόδια: "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Όσο για το τι γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν; Όχι και πολλά πέραν του ότι θα επιστρέψουν οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Lung στους ρόλους των Vi, Jinx και Caitlyn αντίστοιχα. Το τι θα γίνει λοιπόν μετά το cliffhanger φινάλε της 1ης σεζόν θα αργήσουμε ακόμα να το μάθουμε όπως όλα δείχνουν. 

Η 2η σεζόν του Arcane στο Netflix αναμένεται εντός του 2024 αποκλειστικά στο Netflix.