Secret Invasion: Η επόμενη μεγάλη σειρά της Marvel απέκτησε νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Φυσικά με τον Samuel Jackson ως Nick Fury
21 Μαΐου 2023 19:47
Secret Invasion: Η επόμενη μεγάλη σειρά της Marvel απέκτησε νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Disney+ κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο από τη νέα πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά της Marvel, Secret Invasion. Ο Samuel Jackson επιστρέφει στο ρόλο του Nick Fury και στη δική του προσωπική περιπέτεια, η οποία αναμένεται να παίξει στην streaming πλατφόρμα τον Ιούνιο.

Η σειρά θα είναι μέρος του Phase 5 του MCU και έχει γίνει ήδη γνωστό ότι θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim. Εκτός από τον Jackson, στο Secret Invasion θα δείτε και τους Olivia Colman, Emilia Clarke, Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, Christopher McDonald, Don Cheadle και Martin Freeman.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;

Samuel Jackson: Μένει ή φεύγει από το MCU; Ο 'Nick Fury' απαντά

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια το ένα λεπτό και επικεντρώνεται και πάλι στον Nick Fury, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση, ενώ θα πάρετε μια ακόμη γεύση από όλους τους άλλους χαρακτήρες που θα δείτε στη νέα σειρά.

Παρακολουθήστε το νέο teaser παρακάτω:

Το Marvel Studios’ Secret Invasion θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.