The Idol: Γνωρίστε τη νέα αρρωστημένη σειρά του HBO με πρωταγωνιστή τον The Weeknd (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δημιουργό τον Sam Levinson του Euphoria
20 Μαΐου 2023 15:03
The Idol: Γνωρίστε τη νέα αρρωστημένη σειρά του HBO με πρωταγωνιστή τον The Weeknd (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser βίντεο από το The Idol, της νέας πρωτότυπης σειράς του που έρχεται με την υπογραφή του Sam Levinson (δημιουργός του Euphoria) και με ένα εκπληκτικό cast. Το νέο teaser, λοιπόν, θέλει να σας δώσε μια ακόμη ματιά από αυτό το project, το οποίο είχε περάσει από σαράντα κύματα μέχρι την κυκλοφορία του.

Η νέα δημιουργία του Sam Levinson έρχεται με πρωταγωνιστή τον Abel Tesfaye ή αλλιώς The Weeknd και την Lily Rose Depp. Μάλιστα, το ίδιο το HBO λέει ότι η σειρά είναι “αρρωστημένη”, καθώς πρόσφατα δήλωσε τα εξής: "Το The Idol έρχεται από τα αρρωστημένα και στριμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson."

Η πλοκή της σειράς τοποθετεί σαν κεντρικό πρόσωπο την ανερχόμενη ποπ σταρ της Rose Depp, στο μονοπάτι ενός guru αυτοβελτίωσης (Abel "The Weeknd" Tesfaye), όπου αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και δελεαστικά απόκρυφα σκηνικά. 

Αυτό φαίνεται και από το νέο teaser βίντεο που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Ο Levinson κάθισε στη σκηνοθετική καρέκλα των 6 επεισοδίων μαζί με την Amy Seimetz των Upstream Color, Sun Don’t Shine και Pet Sematary. Στο σενάριο δούλεψε ο The Weeknd μαζί με τους Reza Fahim, Levinson και Howard A. Rodman.

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink.

 

Η σειρά ωστόσο δεν κύλησε ομαλά, καθώς είχε περάσει από σαράντα κύματα μέχρι να πάρει σάρκα και οστά. Τα γυρίσματα κανονικά θα ξεκινούσαν τον Νοέμβριο του 2021, αλλά φαίνεται ότι υπήρχαν πολλές διαφωνίες στην παραγωγή και άργησαν να ξεκινήσουν.

Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα στο Max στις 4 Ιουνίου.