Το Futurama επιστρέφει - Ημερομηνία πρεμιέρας για τα νέα επεισόδια

Έρχεται στο Hulu και το Disney Plus
19 Μαΐου 2023 15:30
Το Futurama επιστρέφει - Ημερομηνία πρεμιέρας για τα νέα επεισόδια

Η μεγάλη επιστροφή του Futurama είναι γεγονός και πλέον γνωρίζουμε πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια σε Hulu και Disney Plus. Ο Fry και οι υπόλοιποι διαγαλαξιακοί φίλοι του ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες που θα κάνουν πρεμιέρα στις 24 Ιουλίου

Η 11η σεζόν του Futurama (ή 8η ανάλογα με το πως τις σπάνε οι fans) θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ το Hulu έχει δώσει το "πράσινο φως" για 20 συνολικά επεισόδια, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται μια ακόμη σεζόν στον ορίζοντα. Όσο για τη σύνοψη της σειράς αυτή αναφέρει τα εξής: "Οι νέοι θεατές θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τη σειρά από εδώ, ενώ οι παλιοί θαυμαστές θα αναγνωρίσουν την επίλυση μυστηρίων δεκαετιών - συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην επική ερωτική ιστορία του Fry και της Leela, του μυστηριώδους περιεχομένου του κουτιού απορριμμάτων του Nibbler, της μυστικής ιστορίας του κακού Robot Santa και της τύχης των γυρίνων του Kif και της Amy. Εν τω μεταξύ, υπάρχει μια εντελώς νέα πανδημία στην πόλη, καθώς η ομάδα εξερευνά το μέλλον των εμβολίων, του bitcoin, της cancel culture και της streaming τηλεόρασης."

Μάλιστα για την λατρεμένη adult animated σειρά, το Hulu κυκλοφόρησε και το σχετικό trailer με μια πρώτη ματιά στα νέα επεισόδια. Δείτε το παρακάτω

Το λατρεμένο καστ επιστρέφει σύσσωμο με τους: Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr, και David Herman. Ο John DiMaggio, που δανείζει τη φωνή του στον Bender, τελικά θα συμμετέχει παρά την αρχική του αποχώρηση λόγω διαφορών με την παραγωγή. 

Δημιουργός της σειράς είναι ο Matt Groening μαζί με τον David X. Cohen, με την Rough Draft Studios και την 20th Television Animation να είναι πίσω από την παραγωγή της.